101 locuri de muncă vacante în Sălaj

0
5643

Prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj( AJOFM),angajatorii pun la dispoziție 101 locuri de muncă valabile pentru următoarele domenii de activitate: 44 de locuri de muncă în producție și prestări servicii,3 în turism și industria alimentară,23 de locuri în industria confecțiilor și 31 de locuri de muncă în comerț.

Pe piața muncii din Sălaj sunt la mare căutare,persoanele cu studii medii.Există însă și un post de medic veterinar care solicită studii superioare.De asemenea,este scos la bătaie un post de stivuitorist pentru care este necesar atestatul de specialitate și un post de factor poștal,care se va obține prin concurs.Angajatorii oferă posturi de :muncitor necalificat,instalator centrale termice,electrician montator de instalații,stivuitorist,lăcătuș mecanic,mecanic utilaje,sudor ,macaragiu,operator mașini-unelte cu comandă numerică,factor poștal,medic veterinar,conducător auto,lucrător comercial ,ospătar,gestionar depozit,manipulant mărfuri,operator,vânzător presă,agent de vânzări ,vânzător ,casier și recepționer marfă.

Oferta este valabilă în săptămâna 9-15 decembrie pentru municipiul Zalău și localitățile Aluniș(comuna Benesat),Sărmășag,Crișeni,Ileanda,Carastelec,Șimleu Silvaniei,Jibou și Bobota.Persoanele interesate pot cere mai multe detalii la sediul AJOFM Sălaj.

Prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj (AJOFM), angajatorii pun la dispoziție 101 locuri de muncă valabile pentru următoarele domenii de activitate: 44 de locuri de muncă în producție și prestări servicii, 3 în turism și industria alimentară, 23 de locuri în industria confecțiilor și 31 de locuri de muncă în comerț.

Pe piața muncii din Sălaj, marea majoritate a ofertelor se adresează persoanelor cu studii medii. Există însă și un post de medic veterinar pentru care se solicită studii superioare. De asemenea, este disponibil un post de stivuitorist pentru care este necesar atestatul de specialitate și un post de factor poștal, care se va obține prin concurs.

Angajatorii caută muncitor necalificat, instalator centrale termice, electrician montator de instalații, stivuitorist, lăcătuș mecanic, mecanic utilaje, sudor, macaragiu, operator mașini-unelte cu comandă numerică, factor poștal, medic veterinar, conducător auto, lucrător comercial, ospătar, gestionar depozit, manipulant mărfuri, operator, vânzător presă, agent de vânzări, vânzător, casier și recepționer marfă.

Posturile vacante sunt în municipiul Zalău și localitățile Aluniș (comuna Benesat), Sărmășag, Crișeni, Ileanda, Carastelec, Șimleu Silvaniei, Jibou și Bobota. Persoanele interesate pot cere mai multe detalii la sediul AJOFM Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.