septembrie 29, 2023

100 de milioane de euro din PNRR pentru digitalizarea spitalelor din România

0

Ministerul Sănătății a lansat apelul de proiecte în valoare de 100 de milioane de euro pentru digitalizarea spitalelor din România.

Apelul de proiecte include achiziționarea și instalarea echipamentelor necesare (echipamente IT, echipamente pentru comunicații și echipamente conexe, inclusiv licențe), migrarea de date către noi sisteme și infrastructuri, dezvoltarea de aplicații informatice aferente și instruirea personalului medical.

Solicitările de proiecte pot fi depuse pe platforma proiecte.pnrr.gov.ro, până cel târziu în data de 4 august 2023.

Ghidul beneficiarului și detalii suplimentare pot fi găsite pe pagina de internet a Ministerului Sănătății la secțiunea PNRR.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut