100 de locuri de muncă vacante în Sălaj

0
4031

Prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), angajatorii sălăjeni pun la dispoziție în această perioadă 100 de locuri de muncă vacante, valabile pentru următoarele domenii de activitate: 26 de locuri de muncă în producție și prestări servicii, 6 în turism și industria alimentară, 2 locuri de muncă în sănătate și asistență socială, 28 în industria confecțiilor și 38 de locuri de muncă în comerț.

Cele mai multe posturi se adresează persoanelor cu studii medii. Sunt însă 2 posturi de agent de securitate pentru care sunt necesare atestatele de specialitate și 1 post de medic veterinar pentru care sunt solicitate studii superioare.

Angajatorii oferă posturi de instalator centrale termice, muncitor necalificat, electrician montator de instalații, vânzător, agent de securitate, lăcătuș mecanic, mecanic utilaje, sudor, macaragiu, medic veterinar, instalator instalații tehnico-sanitare, bucătar, ajutor de bucătar (ultimele 2 posturi necesită între 1-3 ani vechime), lucrător bucătărie, asistent medical generalist, vânzător presă, lucrător comercial, casier și recepționer marfă.

Oferta este valabilă în săptămâna 6-12 ianuarie, pentru municipiul Zalău și localitatea Carastelec. Cei interesați pot cere detalii la sediul AJOFM Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.