septembrie 30, 2022

10 reguli legate de ținuta invitaților la nuntă

Sezonul de vârf al nunților este chiar după colț, invitațiile încep să curgă, iar invitații la nuntă își planifică cu nerăbdare ținutele pentru nupțialele de vară din viitor.

Alegerea a ceea ce poți sau nu să porți poate fi o sarcină dificilă, indiferent de rolul tău la nuntă sau de relația cu cuplul fericit. În acest articol, experții în modă își împărtășesc cele mai bune sfaturi și reguli cu privire la modul cel mai bun de a evita o ținută de nuntă „faux pas”.

Nu purta alb

Păcatul cardinal al nunților, purtarea albului este de departe cea mai mare greșeală pe care o poate face un invitat la nuntă. Niciun oaspete nu ar trebui să fure atenția de la de mireasă; la urma urmei, este ziua ei specială. Într-o rochie albă, posibilitatea de a fi încurcată cu mireasa este prea mare, așa că, indiferent cât de bine arăta albul pe tine, ia o pauză – doar pentru o zi.

Nu eclipsa mireasa

Nunțile sunt o scuză excelentă pentru a te răsfăța cu o rochie sau o salopetă nouă, dar încearcă să nu ieși prea mult în evidență. Cel mai bine evită rochiile de bal, rochiile maxi cu trenă și paiete multicolore care țipă „uită-te la mine”.

Investește în accesorii

Participarea la numeroase nunți succesive poate fi costisitoare, mai ales dacă fiecare eveniment necesită o ținută nouă. O modalitate excelentă de a evita acest lucru este de a alege câteva rochii și salopete elegante versatile și de a le actualiza pentru fiecare nuntă, purtând o geantă, o pălărie, pantofi și bijuterii diferite. Accesoriile statement sunt o modalitate excelentă de a actualiza o ținută și de a încorpora cele mai noi tendințe.

Nu purta ceva prea decoltat

Țesăturile transparente, decolteurile pline și rochiile decupate trebuie purtate cu precauție. Nunțile sunt evenimente în familie și, de obicei, durează de la zi la seară, așa că evită orice ținută prea îndrăzneață sau riscantă.

Nu te îmbrăca prea lejer

Indiferent de codul vestimentar, purtarea blugilor este un faux pas complet și absolut la nunți. Amintește-ți că aceasta este ziua specială a mirilor și, dacă ar fi nunta ta, te-ai aștepta ca oaspeții să depun un minim de efort. Folosește nunțile ca ocazie de a te îmbrăca frumos și de a-ți etala o nouă ținută. Dacă nu te atrag rochiile, poți alege între salopete elegante sau pantaloni împreună cu un blazer bine croit, pentru o ținută ideală și la modă.

Poartă culori vara

Vara este ocazia perfectă de a purta culori strălucitoare sau pasteluri drăguțe, mai ales dacă ai pielea bronzată. Cu toate acestea, asigură-te că verifici în prealabil ce culoare poartă domnișoarele de onoare – a fi confundat cu alaiul miresei este un mare faux pas care poate fi ușor evitat cu o planificare în avans.

Adu-ți o pereche de balerini

Purtarea tocurilor înalte toată ziua își poate pierde farmecul rapid, așa că adu o pereche de balerini sau sandale de vară în geantă, pentru a te schimba mai târziu, pe seară. Nimeni nu va observa și această planificare în avans te va asigura că vei putea dansa până în orele târzii ale nopții.

Evită să porți negru

Mergi la o nuntă, nu la înmormântare, deci dacă nu ai rochia neagră perfectă pe care să o porți, atunci încearcă să eviți negrul. Această regulă este relevantă în special pentru nunțile de vară, când oaspeții ar trebui să îmbrățișeze atmosfera de sărbătoare a zilei și să opteze pentru culori și imprimeuri îndrăznețe.

Mama miresei

Alegerea a ce să porți ca mamă a miresei este o sarcină dificilă. Cel mai bine este să începi cu o rochie care să corespundă schemei de culori a nunții, care nu contrastează cu ținuta mamei mirelui și, cel mai important, este confortabilă. La urma urmei, este o zi lungă și trebuie să te asiguri că te simți confortabilă și relaxată.

Poartă blană în timpul iernii

Nuntile de iarnă sunt ocazia perfectă de a purta o capă de lux din blană artificială. Plină de farmec, la modă și minunată pentru a vă ține de cald.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.