octombrie 4, 2022

10 elevi au primit premii în bani de la Multicom

Nouă elevi ai Colegiului Național ”Silvania” Zalău – Mureșan Alesia – XI A, Moldovan Maria – VIII-a, Rosan Evelin – XF, Cristea Lăcrimioara – X C, Borz Ștefana – XII A, Szilagyi Abigel – XII H, Andreica Alisa Roberta – XI G, Copaciu Paul – XII D, Turos Robert – VII-a și eleva Ulici Eliza din clasa a XII C la Liceul Pedagogic ”Gheorghe Șincai” au primit prin Asociația ”Colegiul Național Silvania” premii de câte 1.000 de lei din partea lui Gavril Iepure, administratorul firmei Multicom.

Premierea celor 10 elevi a avut loc miercuri, 22 decembrie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, în prezența directorilor unităților de învățământ în care învață și a corpului inspectorilor școlari sălăjeni.

”Am invitat azi elevi care s-au remarcat în întreg. Acești elevi fac eforturi deosebite la școlile lor. Credem că acest sprijin ajunge acolo unde este mai mare nevoie și peste timp acest moment va avea efect. Acești copii se vor întoarce în Zalău și este nevoie să-i încurajăm. Inițiatorul premierii este domnul Iepure și îi mulțumim pentru aceste acțiuni”, a precizat inspectorul școlar general, Vasile Bulgărean.

Foto credit: Graiul Sălajului

”Nu știu foarte multe depre voi, elevii premiați. Nu știu dacă sunteți doar de 9 și de 10. Ați fost selectați ca fiind elevi silitori, elevi buni, și pentru noi cel mai important este că promiteți pentru viitor. Societatea Multicom are menirea de a ajuta oamenii să trăiască mai bine. Am sponsorizat anul acesta în Sport 7.000 de lei, în domeniul medical 21.000 de lei, Educație 12.000 de lei și multiple cazuri sociale 90.000 de lei. Am deosebita plăcere de a sponsoriza fiecare elev astăzi cu câte 1.000 de lei pentru potențial și vă doresc să vă împliniți toate idealurile, care sunt multe la vârsta asta”, a precizat Gavril Iepure în cadrul festivității de premiere.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.