10 drumuri județene intră în reparații

1
778

10 drumuri din Sălaj intră în reparații, anunță Consiliul Județean. Instituția a încheiat un contract subsecvent în valoare totală de peste 880.000 de lei pentru execuția lucrărilor de întreținere cu îmbrăcăminți asfaltice a 10 drumuri județene. Contractul este parte a Acordului cadru încheiat în decembrie 2020, pe o perioadă de trei ani, în vederea intervenției pe drumurile care necesită reparații urgente. Durata de realizare a lucrărilor este de cinci luni, iar acestea vizează atât partea carosabilă (plombări gropi, refaceri fundații), cât și acostamentele (tăieri și completări acostamente) și șanțurile (decolmatări).

„Pe lângă cele șapte mari șantiere de reabilitare și modernizare a arterelor județene, acordăm o mare importanță și drumurilor care necesită reparații și întreținere. Astfel, vom interveni pe toate drumurile unde se circulă cu dificultate din cauza stării proaste a carosabilului. Lucrările vor demara pe tronsoanele cele mai afectate, pentru ca apoi să ne îndreptăm atenția și spre alte zone, astfel încât să se poată circula în condiții civilizate în întreg județul. Deși sunt lucrări de întreținere, ne dorim să fie unele de calitate”, afirmă președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Sunt vizate următoarele drumuri județene:

• DJ 103N: lim. jud. Cluj-Halta Jebucu-Jebucu-Sfăraș-DN 1G

• DJ 108A: Agrij-Păușa-Românași; Jibou-DN 1H

• DJ 108F: Șimleu Silvaniei (DN 1H)-Măeriște-Moiad-Sărmășag-Chieșd-lim. jud. Satu Mare

• DJ 108N: lim. jud. Cluj-Petrindu-Tămașa-Cuzăplac; Almașu-Băbiu-Mesteacăn• DJ 109: lim. jud. Cluj-Dragu-Hida (DN 1G)

• DJ 109P: DN 1H-Halmășd-Cerîșa-Cosniciu de Jos-Ip-Zăuan Băi-Camăr

• DJ 110B: Șimleu Silvaniei (DN 1H)-Ilișua-Lompirt-DN 1F-Sărmășag-Derșida-Bobota-Zalnoc-Camăr (DJ 109P)

• DJ 110E: Nușfalău (DN 1H)-Plopiș-Făgetu-lim. jud. Bihor

• DJ 191E: DJ 108G (Crasna)-Peceiu-Bănișor-Ban-Sîg (DJ 191D)

• DJ 191G: Crasna (DJ 108G)-Marin-Valcău de Jos (DJ 191D)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.