septembrie 30, 2022

1 Iunie: Festivalul Tinerilor din Zalău

Pentru prima dată, ziua de 1 Iunie – Ziua Copilului, devine, la Zalău, ziua liceenilor!

O acțiune inedită, dedicată adolescenților din municipiu, va avea loc, în 1 Iunie, la Zalău. La inițiativa Consiliului Județean, în parteneriat cu firmele locale Aquarel, Transilvania Gourmet, Grupul Universal, Michelin, Tenaris Silcotub, și cu sprijinul oferit de Muzeul Județean de Isotrie și Artă Zalău, Țara Silvaniei, Crucea Roșie și EduBiz, în municipiu se va desfășura, în premieră, Festivalul Tinerilor din Zalău.

Evenimentul din curtea Consiliului Județean Sălaj, instituția care a venit cu ideea îndrăzneață de a organiza o astfel de activitate, este creat de tineri pentru tineri, și va oferi liceenilor, în special, dar și celorlalți participanți, ocazia perfectă de a petrece o după amiază relaxantă, în compania colegilor și a prietenilor. Ochelarii VR, jocurile pe echipe cu multe premii, atelierele de comunicare, mișcare în aer liber sunt doar o parte din surprizele pe care vi le pregătesc organizatorii.

Pe scena amenajată în curtea Consiliului Județean, va avea loc și un concert susținut de tineri talentați, astfel că ziua se va încheia în ritmul muzicii.

Așadar, nu uitați! Miercuri, 1 iunie, la ora 15.00, la Zalău începe Festivalul Tinerilor!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.