octombrie 4, 2022

1 Decembrie vine pentru zalauani cu parada militara, targ de produse traditionale si spectacol

Salajenii sunt invitati de 1 Decembrie, Ziua Nationala a României, nu doar la parada militara, care se anunta spectaculoasa si va incepe la ora 12.00, pe bulevardul Mihai Viteazu, ci si la un targ de produse traditionale si la spectacol.

rn

Pe platoul de marmura din fata Prefecturii, intre orele 10.00 -15.00, se va desfasura un târg de produse traditionale specifice judetului nostru, eveniment organizat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj si Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „Salaj Plus”.
Dupa parada militara, in jurul orei 13,30, în fata Galeriilor Meses vor evolua ansamblurile folclorice „Mesesul” (al Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj) si „Porolissum” (al Casei Municipale de Cultura Zalau), precum si elevi de la Liceul de Arta „Ioan Sima” din Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.