1.000 de Zalauani au semnat deja in campania USR Salaj "Fara penali in functii publice"

1.000 de Zalauani au semnat  deja in campania USR Salaj "Fara penali in functii publice"

Campania de strangere de semnaturi demarata de USR sub sloganul "Fara penali in functii publice" a adunat in Salaj 1.000 de semnaturi din cele 5.000 stabilite ca obiectiv de USR Salaj. 

rn

USR desfasoara campania "Fara penali in functii publice" cu scopul initierii unui demers legislativ care sa interzica in final accesul penalilor in functii publice.
In Salaj, campania a fost initiata in 5 aprilie, cand pe platoul de marmura din fata Prefecturii a fost instalat un cort unde zalauanii pot semna, sub sloganul "Zalaul cere fara penali". Cortul va sta pe platoul din centrul Zalaului pana pe 26 mai.
USR Salaj va merge apoi cu campania "Fara Penali în Functii Publice" in toate orasele din Salaj, urmand sa poposeasca in fiecare cate o luna de zile.
Dupa Zalau urmeaza Jibou, Simleu Silvaniei si Cehu Silvaniei. Dupa Cehu, USR Salaj va reveni cu campania de strangere de semnaturi din nou la Zalau, pentru o luna de zile, cel mai probabil intr-o alta locatie decat cea de pe platou, poate in zona Spitalului Judetean. Actiunea de strangere de semnaturi va dura 6 luni.

rn

Nimeni nu vrea penali la conducere,
indiferent de simpatiile politice

rn

"Pana in acest moment am reusit sa strangem in jur de 1.000 de semnaturi. Noi ne-am propus un target de 5-6 mii de semnaturi, raportat la populatia judetului. In orasele mai mari s-a reusit strangerea unui numar impresionant de semnaturi (Oradea, Cluj, Bucuresti). Sunt increzatoare ca vom reusi sa depasim numarul de semnaturi pe care ni le-am propus. Ponderea mai mare este din randul tinerilor, cu varste de pana la 40 de ani. “mi doresc ca salajenii sa inteleaga importanta acestei campanii si faptul ca prin semnatura lor pot inlatura "penalii" din functii publice. Actiunea noastra nu este una politica, ci una civica. Printre semnatari se afla si persoane din alte partide (PNL, MRI – Ciolos, UDMR, PMP). Cred, dar nu sunt sigura, ca au semnat si persoane de la PSD", ne-a declarat presedintele USR Salaj Carmen Olar.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *