septembrie 28, 2023

Iuliu Maniu: Omagiu editorial la 150 de ani de la naștere și 70 de ani de la trecerea în eternitate

0

Sâmbătă, 4 februarie, la ora 12:00, sunteți așteptați la Casa Memorială „Iuliu Maniu” din Bădăcin, să participați la lansarea cărților 𝑰𝒖𝒍𝒊𝒖 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒖. 𝑺𝒇𝒊𝒏𝒙𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑩𝒂̆𝒅𝒂̆𝒄𝒊𝒏 de 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐨𝐩 și 𝑰𝒖𝒍𝒊𝒖 𝑴𝒂𝒏𝒊𝒖 𝒗𝒂̆𝒛𝒖𝒕 𝒅𝒆 𝒓𝒐𝒎𝒂̂𝒏𝒊𝒊 𝒂𝒎𝒆𝒓𝒊𝒄𝒂𝒏𝒊 de 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐞 𝐏𝐮𝐬̦𝐜𝐚𝐬̦, apărute în Colecția Istorie contemporană a Editurii Școala Ardeleană.

Prezintă: Pr. Cristian Borz, Vasile Pușcaș, Marin Pop, Daniel Săuca și Vasile G. Dâncu

Organizatori: Academia Română, Institutul de Istorie „George Barițiu” Cluj-Napoca, Fundația Transilvania Leaders, Casa Memorială „Iuliu Maniu” din Bădăcin și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut