Zodiacul politicienilor salajeni pe 2017

4
1167
Zodiacul politicienilor salajeni pe 2017

Trei din cei opt lideri importanti de pe scena politica din Salaj sunt nascuti in zodia balantei, iar alti doi in zodia scorpion. Unul este leu, unul berbec si unul rac.
Cele trei balante din politica Salajului sunt liderii PMP Salaj, deputatul Liviu Balint (nascut pe 7 octombrie 1971) si senatorul Vasile Cristian Lungu (nascut pe 22 septembrie 1979). Cea de-a treia balanta este liderul PSD Salaj, deputatul Iuliu Nosa (nascut pe 25 septembrie 1956).
Cei doi scorpioni din politica sunt primarul Zalaului, Ionel Ciunt, nascut pe 5 noiembrie 1963, si presedintele PNL Salaj, deputatul Lucian Bode, nascut pe 27 octombrie 1974.
Presedintele Consiliului Judetean Salaj, liderul PSD Salaj, Tiberiu Marc, s-a nascut pe 10 august 1954, in zodia leului, iar liderul UDMR Salaj, deputatul Seres Denes, s-a nascut pe 21 iulie 1953, in zodia racului. Liderul PSD Zalau, senatorul Gheorghe Pop, s-a nascut in zodia berbecului, pe 15 aprilie 1959.

Pentru cele trei balante din politica salajeana – Balint, Lungu si Nosa - zodiacul spune ca anul acesta ar trebui sa isi reconsidere proiectele pe care le au pe termen lung si sa aiba grija cu ce oameni doresc sa isi construiasca viitorul. Astrologii mai spun ca in anul 2017 balantele se vor desprinde de anumite mentalitati invechite care nu le mai reprezinta. Tot anul acesta, balantele trebuie sa priveasca cu mare atentie spre sanatate si spre munca, pentru ca in aceste domenii s-ar putea sa existe schimbari majore.

Pentru cei doi scorpioni din politica – Ciunt si Bode -, astrologii spun ca anul 2017 va fi anul discutiilor in contradictoriu, mai ales in ceea ce priveste partea financiara. Totusi, astrologii spun ca si anul acesta, scorpionii vor avea o putere mare de convingere si se va accentua predispozitia de a manipula verbal. stop_coloana Astrologii spun ca anul acesta scorpionii ar putea deveni persoane incomode care sa scoata la lumina multe secrete.

Presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, este nascut in zodia Leu. Astrologii spun ca pentru el anul 2017 este dinamic, agitat, cu deplasari numeroase, cu evaluari si razgândiri legate de studii sau de modalitatile de afirmare în plan profesional. Totusi, rezultatele actiunilor leilor nu apar atât de repede cât si-ar dori. Acest lucru ii poate predispune la agitatie si ii poate face sa faca greseli în momente cheie, conform astrologilor de la eastrolog.ro.

Liderul UDMR Salaj, deputatul Seres Denes, este nascut in zodia Rac. Astrologii spun ca anul 2017 se anunta turbulent pentru Raci, plin de rasturnari de situatie în legatura cu familia, caminul si cariera. Pentru un suflet sensibil ca al Racilor, numeroasele fluctuatii care se întrevad în 2017 pot fi dificil de gestionat, dar ele anunta schimbari mai degraba pozitive, chiar daca pot fi cam radicale.

Senatorul PSD Gheorghe Pop este nascut in zoida berbec. Astrologii spun ca anul acesta va fi accentuata nevoia de independenta a berbecilor, dar si ca berbecii vor avea parte de revolutii personale de mare anvengura care ii va ajuta la schimbarea mentalitatii in ceea ce priveste modul in care ii percep pe cei din jur. Totodata, astrologii mai spun ca anul acesta va fi anul in care berbecii vor amortiza experientele din trecut cu intentiile legate de viitor si ca se vor consolida planuri pe care le vor realiza in viitor.

COMENTARII

  1. Cum se poate ca in romania a ajuns sa dea lectii doi cetateni crescuti si invatati in imperiul Rus ? unul Tolomac si una Turcan nu sunt alti romani pentru a da lectii?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.