SondajRSS Feed

Zălăuanul Bogdan Unguruşan şi-a reziliat contractul cu Pandurii Targu Jiu

12 Ianuarie 2017

“Sunt în discuţii cu câteva echipe din Liga 1”, ne-a spus fotbalistul

Criza de la Pandurii Tg. Jiu s-a agravat în ultima perioadă iar la reunirea echipei, administratorul special al grupării gorjene i-a anunţat pe jucători şi pe antrenori că li se reziliază unilateral angajamentele, din 16 ianuarie.
Conducerea le-a propus însă jucătorilor noi înţelegeri, cu sume cuprinse între 1.000 - 1.500 de euro, dar majoritatea nu au acceptat astfel de propuneri. Printre ei se numără şi zălăuanul Bogdan Unguruşan, unul dintre cei mai respectaţi jucători de la gruparea gorjeană, care evoluează din 2012 la Pandurii, unde a fost în dese rânduri şi căpitan. ”Nu puteam să accept un contract mult mai mic, iar în aceste condiţii m-am despărţit de Pandurii Târgu Jiu. A fost o perioadă frumoasă de aproape 5 ani, în care am cunoscut cele mai mari satisfacţii din cariera de fotbalist. A fost un capitol frumos la Pandurii”, ne-a declarat Bogdan Unguruşan, care cu echipa olteană a devenit vicecampion al României în sezonul 2012 - 2013 şi a evoluat în grupele Europa League.

Caracterul şi seriozitatea de care a dat dovadă atât la “U” Cluj, cât şi la Panduri

Zălăuanul Bogdan Unguruşan şi-a reziliat contractul cu Pandurii Targu Jiu
i au fost principalele calităţi care l-au definit pe Bogdan Unguruşan. Tocmai de aceea, fundaşul zălăuan a rămas în atenţia unor grupări din prima ligă, chiar dacă va împlini 34 de ani luna viitoare. De serviciile sale s-au interesat deja câteva echipe din primul eşalon, iar Unguruşan urmează să se decidă în zilele următoare asupra viitoarei destinaţii. “Sunt în discuţii cu câteva echipe din Liga 1, dar deocamdată nu pot să dau mai multe amănunte. Vreau să mai joc în Liga 1 şi mai pot acest lucru. Dacă plec în altă parte va fi greu să revin din nou în primul eşalon la această vârstă.Săptămâna viitoare voi lua o decizie. Acum sunt acasă fiindcă am o viroză urâtă şi câteva zile nu pot să mă antrenez”, ne-a informat Bogdan Unguruşan.

Vizualizari 414
Comentarii articol

>

in 12 Ianuarie 2017 9:09

oricum felicitari acestui bun fotbalist.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.