SondajRSS Feed

Zălăuanii sunt invitaţi maine
la distracţie pe platoul
de marmură

2 Iulie 2014

Zălăuani care vor să se relaxeze şi să uite de grijile cotidiene sunt invitaţi mâine pe platoul din faţa Prefe-cturii la disctracţie. Spice Events, în colaborare cu Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului, organizează un eveniment de bună dispoziţie în care vor participa voluntar trupe de muzică din Zalău şi Cluj Napoca, dar şi trupe dans modern şi zumba. “Vrem să-i scoatem pe zălăuani la mişcare pentru a dansa în aer liber. Vom încerca de asemenea să facem un flashmob cu publicul pentru a promova Zalăul în videoclipul Happy”, spune Sebastian Hedea, managerul Spice Events. Pe scena amplasa

 Zălăuanii sunt invitaţi maine<br> la distracţie pe platoul<br> de marmură
tă pe platoul de marmură vor în-cinge atmosfera Alexandra Iacob, Adrian Aron, şi 1Minut, trupă de muzică din Cluj-Napoca care cântă în deschiderea concertelor Direcţia 5. Evenimentul va începe în jurul orei 17.00.

 Vizualizari 2189
Comentarii articol

vai de capul vostru!!!>

in 3 Iulie 2014 9:23

noi locaTATII DIN CENTRU GALERII,POSTA ETC. AVEM NEVOIE DE VOI CA DE AER!!!!SUPORTAM ZGOMOTUL REABILITATII BLOCURILOR DE DOUA LUNI SI MAI URMEAXA INCA 3 LUNI PUNA LA TERMINARE ,, ASA CA NUMAI VOI LIPSITI DIN PEISAJ!! RUSINE MARE CELOR CARE AU APROBAT ACEST EVENIMENT CARE PUTEA FI AMPLASAT IN ALTA PARTE, AVAND IN VEDERE CA IN CURAND ASTEPTAM CU INTERES ZILELE ZALAULUI PE CARE PRIMARUL RADUCU A JURAT CA NU SE MAI TIN IN CENTRU DAR INTERESELE SUNT TENTANTE PENTRU EDILUL NOSTRU DRAG CARE NU SE VEDE DUS NICAND!!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.