SondajRSS Feed

Ziua Mondiala a Donatorilor Voluntari de Celule Stem va fi marcata si la Simleu Silvaniei

12 Septembrie 2018

Ziua Mondiala a Donatorilor Voluntari de Celule Stem va fi marcata luni, 17 septembrie, in urbea de sub Magura, la simleu Silvaniei, persoanele interesate putand afla ce presupune donarea de celule stem hematopoietice, precum si modalitatile de inscriere in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice.

Potivit organizatorilor, activitatile de informare si inscriere vor avea loc in sala de sedinte a Spitalului Orasenesc „Prof. Dr. Ioan Puscas”, incepand cu orele 12.00.

Informarea, consilierea si inscrierea persoanelor interesate sa devina potentiali donatori de celule stem hematopoietice vor fi asigurate de catre echipa medicala a Registrului National a Donatorilor Voluntari de Celule Stem, alaturi de care vor

Ziua Mondiala a Donatorilor Voluntari de Celule Stem va fi marcata si la Simleu Silvaniei
fi prezenti si voluntari.

De celulele stem donate pot beneficia copiii si adultii din Romania
care au fost diagnosticati cu leucemie sau cu alte boli grave ale sangelui.

in Romania sunt inscrisi in Registru peste 35.000 de donatori, iar in intreaga lume exista peste 28 de milioane de persoane inscrise.

Vizualizari 632
Comentarii articol (3)

>

in 12 Septembrie 2018 10:08

Șimleu Silvaniei este corect, fără "l".

>

in 12 Septembrie 2018 11:00

Numele acestui oras poate fi scris corect in doua variante:\r\n1. Simleul Silvaniei (artculat, fara cratima)\r\n2. Simleu-Silvaniei (nearticulat, cu cratima)

Caragiale- urbe>

in 12 Septembrie 2018 14:42

Urbe?! Cam ciudata utilizare a acestui termen, cu sens usor ridicol, mai ales ca este vorba despre un subiect pe cat se poate de NEridicol.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.