Zeci de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea regimului legal de viteza

1
396

 

Zeci de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea regimului legal de viteza

Politistii rutieri desfasoara, in tot judetul, timp de 3 zile (2-4 august a.c.), o actiune rutiera, pentru depistarea soferilor care incalca normele de circulatie.

incepând de vineri (2 august a.c.), toate radarele au fost scoase pe sosele, pentru depistarea celor care depasesc viteza legala.

De la debutul actiunii, pentru nerespectarea normelor privind regimul legal de viteza, politistii au aplicat 56 de sanctiuni contraventionale si au constatat trei infractiuni.

Tot in cadrul actiunii au fost retinute permisele de conducere a trei conducatori auto, care au calcat pedala de acceleratie peste limita legala.

Atentie conducatori auto!

Depasirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv ?i pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constituie contraven?ie ?i se sanc?ioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanc?iuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amenda (in prezent, intre 1.305 si 2.900 de lei).

De asemenea, ca masura complementara, dreptul de a conduce se suspenda pentru o perioada de 90 de zile.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.