Un deces și zece cazuri noi de coronavirus în Sălaj

0
824

Decesul cu numărul 27 cauzat de covid -19 în Sălaj este al unei femei în vârstă de 63 de ani, aceasta fiind confirmată pozitiv în data de 1 septembrie, iar decesul s-a înregistrat luni, 14 septembrie. Aceasta suferea și de alte probleme medicale: HTA, Gușă nodulo-chistică grad II, Hipotrofie renală dreaptă, Hiperuricemie, Spondilartroza dorso-lombară.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, marți, 15 septembrie, în județul Sălaj au fost confirmate alte zece cazuri noi de infectare cu coronavirus, astfel numărul persoanelor confirmate pozitiv a ajuns la 509.

Potrivit informațiilor actualizate, în Zalău sunt 54 de cazuri, 10 cazuri în Șimleu Silvaniei, iar în Jibou sunt confirmate 3 cazuri. In localitățile Agrij, Benesat, Creaca, Hereclean, Nușfalău, Sâg, Sălățig, Sărmășag, Someș Odorhei și Vârșolț au confirmate câte un caz de coronavirus. În Bălan, Bănișor, Chieșd, Măieriște și Treznea au fiecare câte două cazuri, în Bocșa și Valcău de Jos sunt trei cazuri, patru persoane confirmate pozitiv sunt în Românași, în Crasna și Năpradea sunt cinci cazuri, în Boghiș sunt șase cazuri, iar în Mirșid sunt sapte cazuri. In celelalte localități nu au fost confirmate până în prezent cazuri de coronavirus.

Până astăzi, 15 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 105.298 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.111 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here