Zalaul va fi stralucitor de Ziua Nationala

8
1442

 

Zalaul va fi stralucitor de Ziua Nationala

S-au facut achizitii noi pentru iluminatul festiv si acesta este extins in cartiere fata de anii anteriori

Primaria Zalau pregateste orasul pentru Ziua Nationala, urmand ca de 1 Decembrie sa organizeze un spectacol tematic, la care sunt invitati sa participe toti zalauanii.
Municipalitatea va monta pe arterele principale, dar si prin cartiere, 440 de steaguri tricolore, dintre care 200 au fost achizitionate anul acesta.
Conducerea Primariei Zalau este preocupata sa finalizeze iluminatul festiv pana pe 1 Decembrie. Au fost achizitionate corpuri de iluminat, figurine, siruri luminoase in valoare de 134.000 lei. Pentru anul acesta s-a achizitionat un om de zapada nou, iar zona dintre Primarie si Scala va fi impodobita cu instalatii si figurine noi.
Toate sensurile giratorii din oras vor fi si ele impodobite si vor straluci incepand cu 1 Decembrie. In cartiere, iluminatul festiv a fost extins fata de anii trecuti. Peste 200 de sfere luminoase au fost confectioante in regie proprie prin firma Citadin, reusindu-se astfel reducerea costurilor cu iluminatul festiv.

Surpriza Primariei de Sarbatori - vom avea Targ de Craciun

Primaria Zalau poarta tratative cu firma Coral in vederea furnizarii de instalatii noi de iluminat, totul din dorinta ca in anul 2018 iluminatul festiv sa fie cu totul deosebit. Conducerea Primariei Zalau poarta tratative avansate pentru organizarea unui targ de Craciun in centrul orasului, in zona platoului de marmura.

 

 

COMENTARII

  1. Statuia lui Mihai Viteazu Ar fi bine pusa in locul lui Weseleni daca sintem buni Romani.Ar fi cel mai bun lucru facut de PSD , Atenti domnul Ciunt faceti un sondaj de opinie in oras .\r\n

  2. Cacatilor sovinei,ce pizda mami voastre aveti cu Weselenyi,sa va iau muma-n pula.Habar nu aveti cine a fost si ce a facu Weselenyi,dar comentati.Nu ma mira,sunteti cei adusi de ceasca in zalau si urmasi ai acestora. Va bateti nucii si flegmele de asfalt viniturile dracu.

  3. pt.16:18. Daca vrei sa fii bun roman dute inapoi in tara lui dragnea sau moldova cu statuia lui M.V.Un sondaj de opinie ar fi bun venit in anii 50-60' cu tema de a lasa in Zalau(si in Ardeal) jeguri de oameni din "lumea" 3-lea a tarii sa se stabileasca definitiv.Statuia este un simbol si nicaeri intr-o tara civilizata nu se muta dupa placul unora.Dar la noi in RO.....

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.