SondajRSS Feed

Zalaul are singurul arbitru roman de box licentiat in cel mai inalt for de arbitraj - WBC

10 Mai 2018

Zalauanul Viorel Plosca a facut box timp de 14 ani, este mutiplu medalait national, component al loturilor nationale si olipmice de box a Romaniei. La data de 18 aprilie, cu ocazia meciului de box pentru titlul Centura Mediteraneana, de la Sanmartin, judetul Bihor, in prezenta vicepresedintelui WBC, Viorel Plosca a fost promovat si a primit licenta de arbitru de box profesionist WBC – cea mai importanta versiune de box din lume in boxul profesionist. 

Astfel, zalauanul Viorel Plosca este primul si singurul arbitru din Romania licentiat in boxul WBC, cel mai inalt for de arbitraj din lume.
Viorel Plosca a fost numit de Liga Profesionista de Box din Romania presedintele Comisiei de arbitri, liga afiliata la EBU (European Box Union). Este presedintele Asociatiei de Box Amator din Satu-Mare, dupa plecare lui Florin Mucultan ca si consilier personal al Ministrului Sportului, Ioana Bran.
Viorel Plosca este arbitru din anul 2003; in anul 2006 a primit calificativ european; in 2008 devine arbitru international AIBA cu doua stele, participand la mai multe competitii internationale (campionate mondiale, olipice, europene); in anul 2016 a trecut in arbitrajul boxului profesionist, iar din aprilie 2018 este licentiat in cel mai inalt for de arbitraj de box din lume,

Zalaul are singurul arbitru roman de box  licentiat in cel mai inalt for de arbitraj - WBC
WBC, devenind primul si singurul arbitru roman in WBC.
“n cadrul Federatiei Romane de Box, in perioada 2013 - 2014, in mandatul presedintelui Leonard Doroftei, Plosca a condus arbitrajul din boxul amator din functia de vicepresedinte, alaturi de campionul mondial Adrian Diaconu, care a fost presedinte.

Profesionist si in antreprenoriat

Viorel Plosca este si un antreprenor foarte activ. Tocmai a pus bazele filialei din Salaj a Uniunii Nationale a Patronatelor din Romania. Marti, 8 mai, impreuna cu presedintele uniunii patronale, Ioan Lucian, a facut un tur la toate institutiile importante din Zalau, la Prefectura Salaj, Primaria Zalau si Consiliul Judetean, unde si-au prezentat obiectivele, urmand ca in viitorul apropiat filiala din Salaj sa semneze parteneriate de colaborare cu aceste intitutii publice.

Vizualizari 4114
Comentarii articol

>

in 10 Mai 2018 6:14

Un antreprenor foarte activ? Un țepar poate ati vrut sa spuneti, ca si om in viata de zi cu zi are un caracter infect, mizerabil, un om fara scrupule, cei care-l cunosc stiu foarte bine!

pleaca bah.....>

in 10 Mai 2018 6:21

sa ne spuna la cata PUSCARIE fost condamanat si de ce...ASTIA SUNT HRAPARETII CE MANCA BANII MTS....MAFIOTI.

>

in 10 Mai 2018 8:17

Tepar mincinos astea sunt calități de deputat.

>

in 10 Mai 2018 8:22

Ai uitat sa-i treci anii de puscarie in CV.

>

in 10 Mai 2018 9:06

Artur se teme de-o bataie bună , altfel nu înțeleg cum poți să promovezi asemenea individ în presă. Antreprenor activ.....

>

in 10 Mai 2018 9:58

Voi ati constatat ca majoritatea mustaciosilor sunt oameni parsivi si periculosi? Exemple: Hitler, Stalin, DRAGNEA, Balanean (fostul primar din Jibou), nenea din articol si lista poate continua...

>

in 10 Mai 2018 17:22

Mai eu nu l cunosc dar nu vad nici un comentariu favorabil ! Are rost sz l promovati atunci ?!

como>

in 11 Mai 2018 13:25

cand m-am uitat la poza, erea sa cred ca e mircea spataceanu, tepar/tepar. De rasa.

?eparul Zalaului>

in 12 Mai 2018 19:59

Plosca mai dai țepe ai acuma? Probabil ai mai vrea sa dai dar acuma te cunoaste lumea si nu prea se mai incurca cu tine! Mai nenorocitule cum poti sa-ti privesti in ochi victimele pe care le-ai țepuit? Asa sa iti ajute Dumnezeu jegosule, impreuna cu cioara aia a ta care cerea spaga cand lucra la finante! Chiar asta sotia ta care te accepta asa nenorocit, curvar, betivan, țepar cand merge la puscarie, ca nu se mai stie nimic de ea?

>

in 13 Mai 2018 17:09

Doamna angajta la stat, la protectia consumatorului ... Mai are rost?

Cum mi-am câ?tigat so?ul înapoi de la cealalt? femeie>

in 15 Mai 2018 19:48

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

VREA?I UN UN ÎMPRUMUT?>

in 16 Mai 2018 1:39

VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT?\r\nNU PĂSTRAȚI SĂ VĂ ACȚIUNI FINANCIARE PENTRU DVS. VĂ CUMPĂRĂ ACUM PENTRU ORICE FEL DE ÎMPRUMUT PENTRU DOBÂNZI DE 2%. (Stephenswillsloan@gmail.com)\r\n\r\nCreditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciul pe care il meritati, programul nostru de imprumut este cel mai rapid. Oferim împrumut în orice monedă la alegerea dvs. {Noi Dolar, Lire, Euro, Dinar, etc) și durata de 1 până la 30 de ani pentru a rambursa împrumutul (sigur și negarantat).\r\n\r\nAveți nevoie de orice fel de împrumut și aveți un scor de credit scăzut, Ați fost dificil să obțineți împrumuturi\r\nde la băncile locale și alte instituții financiare? soluția la problema dvs. financiară este STEPHEN WILLIAMS LOAN FIRM. Termenii și condițiile sunt foarte rezonabili și atenți.\r\n\r\nOferim o gamă largă de servicii financiare care includ: împrumuturi Xmas, împrumuturi de afaceri, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi pentru hoteluri, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de origine pentru împrumuturi cu rată scăzută a dobânzii la 2% juridice.\r\n\r\nSolicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: stephenswillsloan@gmail.com. Aplicați și eliberați-vă de robia financiară.

>

in 16 Mai 2018 21:40

Mai fratilor nu va rusine sa vb asa?ajunjeti si voi la valoarea lui VIOREL PLOSCA si dupa aia mai vb.Ma refer si la valoarea lui ca sportiv,si ca om de afaceri,si ca ,,om"in adevaratul sens al cuvantului.NU VB DACA NU STITI DESPRE CE E VORBA.

Viorel plosca>

in 16 Mai 2018 21:44

Vai de capul vostru cei care vb de rau un om care nu merita.A-ti vrea voi sa ajungeti la nivelul lui Viorel Plosca dar va trebuie caracter pt asta......

Pt 21:40, 21:44>

in 17 Noiembrie 2018 9:02

Daca in cazul acestui dobitoc ( pt ca om nu se poate numi) tu consideri ca are valoare pe toate cele trei planuri care le enumeri tu aici, nu vrem sa cunoastem valoarea ta, care cred ca este sub zero! Chiar pe nici unul dintre cele tre planuri nu are valoare, dar foarte dureros este faptul ca nici om nu se poate numi acest individ care intr-o tara normală, ar trebui sa stea la puscarie!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.