SondajRSS Feed

Zalauanul Robert Parge tinteste tot mai sus

11 Februarie 2019

Cel mai titrat atlet salajean al momentului s-a pregatit timp de doua saptamâni la Viena, cu gândul la Campionatele Nationale de Sala, Campionatele Balcanice de Sala si bineinteles Campionatele Europene

Dupa ce a corectat anul trecut recordul national la 400 de metri plat, sprinterul zalauan Robert Parge a inceput sa atraga tot mai mult atentia organizatorilor de competitii, iar in aceasta iarna tânarul sportiv a participat la câteva curse internationale.
Debutul in sezonul de sala a fost perfect pentru Robert. Aflat in pregatire la Viena, Elevul antrenorului Vasile Bobos a alergat primul concurs din 2019 in cadrul meetingului atletic Erima unde a alergat in cursa de 400 de metri.
Chiar daca performanta nu a fost una excelenta, 48 de secunde si 25 de sutimi de secunda, clasarea pe locul 1 a contat mult pentru moralul sportivului care a participat inainte de finalizarea stagiului de pregatire si la Viena Indoor Classic, competitie la care atletul salajean s-a clasat pe locul 5 in clasamentul probei de 400 de metri cu o performanta de 47 de seunde si 76 de sutimi.
Ultima competitie la care a participat Robert inaintea Campionatelor Nationale de Sala care se desfasoara in zilele de 6 si 7 februarie la Bucuresti a avut

Zalauanul Robert Parge tinteste tot mai sus
loc la finalul saptamânii trecute, la Karlshruhe, in Germania.
Repartizat in prima serie a probei de 400 de metri, Robert a incheiat cursa pe locul 3 cu o performanta de 48 de secunde si o sutime, performanta care nu l-a multumit pe salajeanul nostru.
“in Germania am obtinut o performanta modesta. Mi-am dorit sa alerg mai bine de la o cursa la alta. Din pacate in Germania nu am reusit sa alerg mai bine decât la Viena, dar cred ca am invatat ceva de la aceasta cursa. Important este sa ma mentin sanatos si sa obtin ceea ce mi-am propus la Campionatele Nationale de la Bucuresti unde voi concura in probele de 400 m si 800 m, dar si la stafete. Urmeaza apoi Campionatele Balcanice de Sala, iar vârful de forma sper sa il ating la Campionatele Europene”, a precizat Robert Parge pentru Sportul Salajean.

Vizualizari 405
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.