Zalauanul Mathe Laszlo uimește lumea cu case bune și ieftine

18
12158

 

Zalauanul Mathe Laszlo uimește lumea  cu case bune și ieftine

Un zalauan a reușit sa faca mare vâlva pe internet cu ideea sa revoluționara din domeniul construcțiilor. Invenția zalauanului a fost redata de mai multe site-uri de specialitate și media, printre care realitatea.net, expunere.com sau romani-buni.ro. 

Mathe Laszlo, nascut la Zalau, a inventat un sistem revoluționar care permite construirea unei case perfect izolate în doar șase zile. Sistemul lui Laszlo se numește Thermodul System și garanteaza pâna la 90 la suta conservarea energiei prin izolarea termica, fiind deja tot mai folosit în America, Africa, Germania și Austria, scrie showbizreport, preluat de realitatea.net.
Mathe Laszlo și-a dorit sa gaseasca o soluție fiabila atât pentru mediul înconjurator, cât și pentru consumatori, înțelegând nevoile noii generații și nevoia lor scazuta de a deține proprietați scumpe, ale caror ipoteci le-ar seca mai mult de jumatate din venituri. Avantajele Thermodul System sunt ca sistemul este "verde", are un consum mic de energie, prin reducere energetica de minim 70 la suta, în comparație cu alte sisteme de construcții de pe piața. Este rapid (se economisește 30 la suta din timpul de construcție), rezistent la calamitați stop_coloana naturale, monolitic și foarte versatil, se poate construi în orice forma architecturala.
"Categoric ca este mai ieftin. Când vorbim de o casa la cheie, cu Thermodul System putem obține costuri cu 20 - 30 la suta mai mici decât la o casa tradiționala. Și aici vorbim de o construcție ecologica, fara lemn, prielnica mediului înconjurator, dar nu în ultimul rând perfect izolata. Îmi e mila de oamenii care cred ca daca au lipit polistiren de 10 centimetri pe exteriorul casei au o locuința izolata. Da, este mai bine decât nimic, dar diferența nu este foarte mare. Daca iarna îmi iau o haina, dar nu îmi pun ciorapi și caciula, am toate șansele sa îngheț. Nu fac reclama la mașini, dar daca îți cumperi Logan, mergi cu Logan, daca iți cumperi un Mercedes, ai alt confort. Și, atenție! La prețuri mai mici decât o casa din caramida (care a fost inventata cu aproape 100 de ani în urma), izolata de forma", spune zalauanul Mathe Laszlo, inventorul tehnologiei Thermodul System, citat de site-ul expunere.com.

 

 

 

COMENTARII

  1. Nu e nici primul, nici ultimul, care incearca sa reinventeze roata...dar ca in poveste cu cei trei porcusori (si ca in pilda cu masini data de "inventator"), daca iti faci casa din "paie" stai in casa de "paie", daca iti faci casa din caramida ai alta siguranta...

  2. Eduard confirma din nou faptul ca prostia e o boala care nu doare dar nici nu este vindecabila. Sistemul asta exista de pe vremea cand Eduard era sugar. Ia vezi de da o cautare pe google la AMVIC.

  3. Buna ziua, Mi-a atras interesul subiectul dezvoltat de dvs. cu privire la construirea de case la un pret mai mic dar cu multe alte facilitati. M-ar interesa costurile unei case mici la tara in jud. Iasi, com. Belcesti. Casa as dori sa aiba urmatoarele dimensiuni: Bucatarie 4:50/3:80 Dormitor 4:50/3:00 Baie 2:00/2:50 Hol 2:00/2:00 Astept raspunsul dvs. O zi frumoasa.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.