Zalauanul Capota Marius merge noua ani la inchisoare pentru ca a injunghiat o tanara de 17 ani

9
3955

 

Zalauanul Capota Marius merge  noua ani la inchisoare pentru  ca a injunghiat o tanara de 17 ani

La doua luni si jumatate dupa ce a injunghiat o fata de 17 ani in cartirul Dumbrava, zalauanul Capota Marius Florin, de 32 de ani, a fost condamnat de judecatorii Tribunalului Salaj, la data de 3 aprilie, pentru tentativa de omor.

Judecatorii au dispus condamarea lui Capota Marius la 8 (opt) ani de închisoare pentru savârsirea tentativei la infractiunea de omor si condamnarea la 3 (trei) ani de închisoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat. Instanta a contopit pedepsele în pedeapsa cea mai grea, de 8 (opt) ani de închisoare, la care adauga un spor de o treime din cealalta pedeapsa, urmând ca inculpatul Capota Marius sa execute pedeapsa rezultanta de 9 (noua) ani de închisoare cu executare în regim de detentie.
Instanta dispune obligarea inculpatului Capota Marius la plata a 300 lei cu titlu de daune materiale catre SC M. SRL; 7.410 lei catre Spitalul Judetean Zalau, reprezentând cheltuieli de spitalizare pentru persoana vatamata Varga Ramona; 5.000 lei cu titlu de daune morale catre persoana vatamata Varga Ramona; 2.000 de lei cheltuieli judiciare catre stat.
Amintim ca zalauanul de 32 de ani a injunghiat-o in piept pe tanara Varga Ramona, de 17 ani, in zona toracica, in seara zilei de 17 ianuarie, in jurul orei 22.00. Cumplitul eveniment a avut loc intr-un parc de joaca din zona Clinicii Haller din cartierul Dumbrava. Dupa ce a injunghiat-o, agresorul a continuat sa loveasca minora cu pumnii in cap si in alte zone ale corpului.
Minora, care este de loc din Simleu Silvaniei, a ajuns la spital, unde a fost introdusa imediat in sala de operatii, fiind apoi internata pe sectia Chirurgie.
Procurorii l-au retinut pe agresor timp de 24 de ore pentru audieri, iar in cursul zilei de 21 ianuare a fost prezentat Tribunalului Salaj cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru comiterea infractiunii de tentativa la infractiunea de omor.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.