SondajRSS Feed

Scandalos!

Zalauanul Alin Pop este inca victima fara agresor, dupa ce a fost batut crunt in vara anului trecut la Clubul Divino

17 Mai 2017

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, Crin Bologa, cere reluarea cazului si dovedirea vinovatului, pe care Alin Pop il indica in persoana bodyguard-ului Florin Pop

Crin Bologa, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, cere continuarea cercetarii penale in cazul reclamat de kinetoterapeutul zalauan Alin Pop, care a facut anul trecut in vara o plangere la politie, descriind cum a fost batut crunt de un bodyguard al Clubului Divino.
Prim-procurorul Crin Bologa se declara convins ca adevarul poate fi aflat si arata ca sunt destule fapte care sustin plangerea lui Alin Pop impotriva bodyguard-ului Pop Florin Leontin. Asta dupa ce prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, Corda Liviu, a decis in martie clasarea cazului pe motiv ca nu se poate dovedi fara dubii ca zalauanul a fost batut de Pop Florin.

Alin spune ca a fost batut crunt si se vede si nedreptatit

Bodyguard la Clubului Divino din Zalau, Pop Florin Leontin a fost acuzat de kinetoterapeutul Alin Pop in plangerea facuta la politie ca acesta l-a batut crunt, provocandu-i rani foarte grave in zona fetei.
Evenimentele, asa cum sunt descrise de Alin Pop, s-au petrecut in noaptea de 22 spre 23 iulie, anul trecut. Alin Pop se afla în clubul Divino, alaturi de câtiva prieteni. “n jurul orei 2.30, bodyguard-ul Pop Florin Leontin s-a dus la masa unde se afla grupul din care facea parte Alin Pop si i-a spus sa paraseasca clubul. Apoi, în fata Salii Sporturilor din Zalau, Pop Florin Leontin l-a lovit cu pumnii în fata pe Alin Pop. “n urma loviturilor, kinetoterapeutul zalauan a suferit multiple traumatisme la nivelul maxilarului si la fata. Mai exact, Alin a ramas, potrivit certificatului medico-legal, fara doua masele, a suferit o contuzie forte la nivelul ochiului, a fost suspect de ruptura de retina si dezlipirea invelisului exterior al ochiului (ochiul s-a vindecat dupa o perioada de trei luni). Alin Pop a avut nevoie de 18 - 19 zile de îngrijiri medicale, mai reiese din certificatul medico-legal.
Alin Pop a depus o plângerea impotriva lui Pop Florin-Leontin, la Politia Municipiului Zalau in data de 26 iulie. Politia ne-a informat atunci ca în acest caz a deschis un dosar penal pe numele lui Pop Florin Leontin, pentru lovire si alte violente. Spre nemultumirea lui Alin Pop, Parchetul de pe langa Judecatoria Zalau a dispus clasarea cauzei, solutie contestata de victima.

Parchetul de pe Langa Tribunalul Salaj
evidentiaza detalii importante ale cazului

La plangerea lui Alin Pop fata de clasarea dosarului de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Zalau, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, Crin Bologa, a constatat luna trecuta ca solutia de clasare a fost netemeinica si nelegala, cere infirmarea ei si redeschiderea urmaririi penale, sesizand in acest sens judecatorul de camera preliminara al Judecatoriei Zalau, care se va pronunta chiar astazi.

Este limpede ca lumina zilei ca Alin a fost batut

"Examinand plangerea petentului Pop Alin, formulata impotriva ordonantei procurorului din data de 3 martie, data in dosarul nr. 1096/P/2016 al Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, constat:
Petentul a formulat plangere impotriva ordonantei procurorului, amintite mai sus, prin care s-a dispus clasarea cauzei privind pe suspectul Pop Florin-Leontin, cercetat pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva. Analizand probele de la dosar rezulta ca, in seara zilei de 23.07.2016, persoana vatamata Pop Alin, impreuna cu alte persoane se afla in localul "Divino" din municipiul Zalau. La un moment dat, agentii de ordine din acest local, angajati la Dia Guard Zalau au avut impresia ca petentul tulbura ordinea in local, prin faptul ca se plimba in picioare cu o bere in mana. Suspectul Pop Florin-Leontin l-a prins pe petent de mana si cu forta l-a scos din local afara. Acest lucru este confirmat de martorul Sarca Dumitru, agent de paza, Dragos Ionut Sorin, patronul localului, de catre suspect, partea vatamata si multi alti martori. Petentul sustine ca i-a cerut suspectului (n.r. - Pop Florin - Leontin) sa-l lase sa se intoarca in local dupa lucrurile personale, acesta (n.r. - Pop Florin-Leontin) nu a fost de acord si l-a lovit cu pumnul in fata.
“n acele imprejurari, persoana vatamata (n.r. - Pop Alin) l-a sunat pe martorul F.M. pentru a-i aduce lucrurile, iar ulterior s-a intalnit cu martorul, care a vazut-o lovita. Victima a plecat acasa, unde a fost vazut de tatal sau, care a constatat ca este lovit la fata, apoi s-a deplasat la Spitalul Judetean Salaj, unde mastora Poputea

Zalauanul Alin Pop este inca victima  fara agresor, dupa ce a fost batut crunt  in vara anului trecut la Clubul Divino
Mihaela, asistenta medicala, i-a acordat ingrijiri medicale, constatand, de asemenea, ca (n.r. - Pop Alin) este lovita la fata. Ulterior, victima s-a prezentat la medicul legist, care a stabilit ca in noaptea de 23.07.2016 petentul (n.r. - Pop Alin) a suferit leziuni ce au necesitat 18 - 19 zile de ingrijiri medicale, produse prin lovire directa.
Suspectul Pop Florin-Leontin nu recunoaste ca a lovit-o pe partea vatamata (nr. Pop Alin) cu toate ca, ulterior incidentului, prin intermediul martorului Lipou Costel, un prieten comun, a vrut sa se intalneasca cu petentul (n.r. - Pop Alin) pentru a discuta cu privire la cele petrecute in noaptea de 22/23.07.2016. Multi alti martori aflati in local au confirmat existenta scandalului intre cele doua parti si ca suspectul (n.r. - Pop Florin-Leontin), prin folosirea fortei, l-a scos din local afara pe petent (n.r. - Pop Alin)", subliniaza Crin Bologa in ordonanta pentru reluarea anchetei.

Sunt probe directe si indirecte de vinovatie

"Procurorul de caz a apreciat ca, in cauza suntem in prezenta principiului "in dubio pro reo", in sensul ca suntem in imposibilitatea de a dovedi vinovatia suspectului in afara oricarui dubiu. “n realitate, in cauza, avem administrate atat probe directe, cat si probe indirecte de vinovatie a suspectului (n.r. - Pop Florin-Leontin). Singurul care declara ca nu a lovit-o pe victima (n.r. - Pop Alin) este susepectul (n.r. - Pop Florin-Leontin). Ceilalti martori oculari declara ca au vazut cum victima a fost scoasa afara cu forta si imediat dupa acest incident au vazut-o lovita. Logica intamplarii evenimentelor arata ca victima (n.r. - Pop Alin) a fost lovita dupa ce a fost scoasa din local de catre suspect (n.r. - Pop Florin-Leontin). Surprinzator, martorii oculari aflati pe terasa localului, care au vazut incidentul din fata localului, declara ca nu isi mai aduc aminte ce au vazut, dar in acelasi timp, nu doresc sa fie supusi testului poligraf.
Cu toate ca procurorul de caz cosidera ca au fost epuizate toate mijloacele de proba, in cauza, pentru a se stabili adevarul mai este necesara audierea martorului C. V., aflat in local in noaptea incidentului, si a martorului S.R., prin intermediul caruia suspectul (n.r. - Pop Florin-Leontin) a incercat sa se impace cu victima (nr. Pop Alin), conform declaratiei acestuia. De asemenea, ar fi necesara si utila efectuarea unei confruntari intre persoana vatamata si suspect pentru a se lamuri neconcordantele din declaratiile celor doi. Pentru aceste motive, apreciem ca solutia de clasare este netemeinica si nelegala, pentru ca nu s-a stabilit adevarul in cauza si vom dispune infirmarea acesteia", expune in final pri-procurorul Crin Bologa.

Vinovatul trebuie dovedit

"Eu am infirmat decizia primului procurorul, am spus ca nu a administrat toate problele si ca nu a aflat adevarul. Dar solutia mea, prin care am infirmat lui solutia, este supusa confirmarii instantei de judecata. Daca judecatoria nu-mi confirma mie solutia, ramane solutia lui. Daca mi-o confirma, se redeschide urmarirea penala, dosarul merge inapoi la parchetul local si se face ancheta in continuare. De regula, cercetarea o va face un alt procuror, nu cel care a dat prima data solutia. Trebuie sa identificam persoana care a lovit-o pe victima", ne-a declarat prim-procurorul Crin Bologa, aratandu-se preocupat de lamurirea imprejurarilor unei situatii inadmisibile moral, in care un zalauan a fost victima unei agresiuni, fara ca agresorul sa fie dovedit.

Politia a amendat Divino pentru probleme privind analiza riscului la securitatea fizica

Vara trecuta, mai exact in data de 18 august, la scurt timp dupa cazul lui Alin Pop, Clubul Divino din Zalau a fost sanctionat contraventional de politisti din cadrul Politiei Municipiului Zalau cu amenda in valoare de 2.000 lei, repsectiv "avertisment", pentru incalcarea prevederilor Legii 333/203, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, republicata. Mai exact, Divino nu a depus planul de paza in vederea autorizarii ca urmare a introducerii pazei umane printr-o firma autorizata si de asemenea nu a avut intocmita analiza riscului la securitatea fizica, reiese din comunicatul IPJ Salaj de la acea vreme.

Vizualizari 7392
Comentarii articol

>

in 16 Mai 2017 19:47

NUMAI COMO POATE REZOLVA SITUATIA DE LA DIVINO

>

in 17 Mai 2017 2:26

NUNA COMO POATE SUGE PULA LA TOTI MILITITENII (POLITZAII) DIN SALAJ

>

in 17 Mai 2017 3:22

Asta-i Zalaul, cu oameni ca cei care comenteaza mai sus.Niste mizerii! Nu vor sa se afle adevarul care este clar. Vai de voi, infractori, procurori, "alesi ai neamului" si cine or mai fi. Poate Crin sa mai insiste daca tine cat de cat la meserie!

>

in 17 Mai 2017 6:58

SARACU ALIN, TOT CU FATA SPARTA RAMANE!N-AR FI EXCLUS CA EL SA FIE VINOVAT!!!! AU MAI FOST CAZURI IN CARE AGRESORUL A FOST MAI "PUTERNIC", IN FATA INSTANTEI, DECAT VICTIMA!

>

in 17 Mai 2017 9:07

La c

>

in 17 Mai 2017 9:09

Pt.2:32 nu am știut că mai ai frați,fraiere

>

in 17 Mai 2017 11:54

dar camere de supraveghere nu are clubul ? sau sistemul se supraveghere era defect chiar in acel moment ???

>

in 17 Mai 2017 12:18

Justita... hazna, wc, latrina, etc...

>

in 17 Mai 2017 13:14

P

>

in 17 Mai 2017 13:29

CAPITOLUL II Infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii Art. 193 Lovirea sau alte violenţe (1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu

luru la domciliu>

in 17 Mai 2017 21:18

Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@gmail com

! >

in 19 Mai 2017 13:17

Cum se poate ca un om care a mai fost condamnat la puscarie, sa ocupe functia de bodyguard! Patronul firmei la care lucreaza cum il tine ca angajat!? Patronul si bodyguardul sunt complici asta inteleg eu! Nu vreau sa acuz pe nimeni imi spun parerea!

) >

in 19 Mai 2017 13:21

Daca maine merg in acest club cum am eu siguranta ca nu patesc si eu acelasi lucru ca Pop Alin!?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.