Zalaul va fi stralucitor de Ziua Nationala

S-au facut achizitii noi pentru iluminatul festiv si acesta este extins in cartiere fata de anii anteriori

rn

Primaria Zalau pregateste orasul pentru Ziua Nationala, urmand ca de 1 Decembrie sa organizeze un spectacol tematic, la care sunt invitati sa participe toti zalauanii.
Municipalitatea va monta pe arterele principale, dar si prin cartiere, 440 de steaguri tricolore, dintre care 200 au fost achizitionate anul acesta.
Conducerea Primariei Zalau este preocupata sa finalizeze iluminatul festiv pana pe 1 Decembrie. Au fost achizitionate corpuri de iluminat, figurine, siruri luminoase in valoare de 134.000 lei. Pentru anul acesta s-a achizitionat un om de zapada nou, iar zona dintre Primarie si Scala va fi impodobita cu instalatii si figurine noi.
Toate sensurile giratorii din oras vor fi si ele impodobite si vor straluci incepand cu 1 Decembrie. In cartiere, iluminatul festiv a fost extins fata de anii trecuti. Peste 200 de sfere luminoase au fost confectioante in regie proprie prin firma Citadin, reusindu-se astfel reducerea costurilor cu iluminatul festiv.

rn

Surpriza Primariei de Sarbatori – vom avea Targ de Craciun

rn

Primaria Zalau poarta tratative cu firma Coral in vederea furnizarii de instalatii noi de iluminat, totul din dorinta ca in anul 2018 iluminatul festiv sa fie cu totul deosebit. Conducerea Primariei Zalau poarta tratative avansate pentru organizarea unui targ de Craciun in centrul orasului, in zona platoului de marmura.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *