SondajRSS Feed

Zalauanii se plang Primariei de lipsa serviciilor medicale

5 Aprilie 2018

In Strategia de Dezvoltare Urbana a orasului, Primaria Zalau dezvaluie ca locuitorii orasului se plang de serviciile medicale din Zalau.

Zalauanii se plang de lipsa asistentei medicale de urgenta în municipiu, aceasta fiind asigurata acum de catre Spitalul Judetean pentru întreaga populatie a judetului.
Totodata, zalauanii se mai plang Primariei Zalau de faptul ca exista un deficit de cadre medicale de specialitate, in special la urgenta, dar si de faptul ca lipseste asistenta medicala stomatologica de urgenta.
Zalauanii mai spun ca simt nevoia "unor servicii socio-medicale integrate si de centre respiro pentru persoanele cu handicap sau persoane vârstnice", dar au spu

Zalauanii se plang Primariei  de lipsa serviciilor medicale
s conducerii Primariei Zalau si ca "printre persoanele afectate de boli rare sunt tineri cu dizabilitati care nu îsi gasesc loc de munca, fiind nevoie de înfiintarea unor unitati de asistenta sociala", conform documentului postat pe site-ul primariei.

Vizualizari 2308
Comentarii articol

>

in 5 Aprilie 2018 1:03

Intr-un sistem infect cu oameni in halate albe dar "patate" de politic, singurul care sufera e pacientul.S-a ajuns pana acolo ca degeaba dai plicul ca ramai asa cum te-ai internat,poate mai rau Incompetenta enorma, din cauza ca medicii isi permit sa-i batjocoreasca pe bolnavi fiindca s-au "bagat" in partidul care le garanteaza nevinovatia.

>

in 5 Aprilie 2018 9:58

Macelarii si veterinarii de la Corhazul Judetean vor salarii mari, fara munca; trateaza pacientii ca pe animale; fara spaga mori pe holurile spitalului. Cel mai rau e la urgenta unde esti tratat cu indiferenta de personalul ignorant si slab calificat; acesti paraziti sociali platiti prea bine din banul contribuabililor nu ar trai nici o zi in sistemul privat. Nu emigreaza deoarece in strainatate trebuie muncit, mai bine parazit social platit degeaba in tara ta decat sa muncesti si sa-ti castigi banii cu demnitate in strainatate.

>

in 5 Aprilie 2018 20:19

Mare dreptate Graiti Mergi cu trimitere de la mediculde familie catre un medic specialist si te programeaza peste trei luni pe cind poti sa mori incet dar au varianta nu ti covine vi la cabinetul cu plata si se rezolva pe bani ce mai la salarile lor si la legile astea medic la stat si \r\nla privat plus la stat pe linga salariu si SPAGA .

>

in 6 Aprilie 2018 2:46

Am fost programat pt RMN, hai peste 3 luni. Cu spaga s-a rezolvat a doua zi.

>

in 6 Aprilie 2018 9:32

Multi ticalosi si incompetenti pretind spaga, dar te omoara cu zile!!! Asta este democratia mult laudata si dorita!!!

>

in 6 Aprilie 2018 10:41

In Zalau te omoara cu zile doctorii din pacate.Vai de noi.

>

in 8 Aprilie 2018 12:00

La cine-i pasa ?\r\n

>

in 10 Aprilie 2018 10:07

Spitalul apartine de Consiliul Judetean nu de Primarie. Mergeti in audiente si plangeti-va la dl Marc. Oricum, toti asculta sau aud si nu fac nimic pentru cetatean.

>

in 10 Aprilie 2018 10:37

Ala in halatul alb este Iisus Hristos inviatul.

>

in 10 Aprilie 2018 11:42

aia de la diabet are probleme psihice.,le cearta si pe asistente de fata cu pacientii,nu are nici cei 7 ani .,cine o tine in brate domnule Marc???????

>

in 11 Aprilie 2018 21:44

Au nerusinarea ca, dupa ce te-au operat de mantuiala si esti mai rau decat inainte de operatie sa te "sfatuiasca"ca sa te duci la cabinetul particular ca sa vada ce ai de reprosat pentru modul in care te-au macelarit/batjocorit! Foarte buna propunerea OMULUI pacat ca nu este roman

>

in 11 Aprilie 2018 21:47

ORI IN SERVICI LA STAT ORI PARTICULAR UNA DIN DOUA! Ii vedeti cum se rvolta pentru o asemenea masura nerusinatii!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.