Zalauancele se deplaseaza la Slatina

0
4

Dupa o pauza de trei saptamani pentru actiunile echipei nationale din Danemarca, formatia antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu se va deplasa la Slatina, duminica, 15 martie, pentru a disputa jocul cu echipa locala KZN, partida contand pentru etapa a XVIII-a a Ligii Nationale la handbal feminin.
La prima vedere, HC Zalau se pare ca va avea o misiune usoara, formatia din Slatina fiind pe ultimul loc, insa va fi cu siguranta o partida destul de grea, handbalistele de la Slatina fiind dornice de afirmare.
In etapa trecuta, formatia de la poalele Mesesului a pierdut, pe teren propriu, in fata echipei Rulmentul Brasov, cu scorul 30-24, la pauza 12-19, iar KZN Slatina a fost, pur si simplu, “desfiintata” de Jolidon Cluj, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, cu scorul de 50-21, dupa ce la pauza a fost 27-9.
Inaintea partidei de duminica, Coadalata si compania ocupa pozitia a opta in clasament, cu 15 puncte, iar KZN Slatina se afla pe ultima pozitie, cu doar 3 puncte, dupa saptesprezece etape.
Programul etapei a XVIII-a:
Stiinta Baia Mare-Cetate Devatrans;
Rapid Bucuresti-Jolidon Cluj;
KZN SLATINA-HC ZALAU;
Otelul Galati-HCM Buzau 29-20 (11-10) s-a disputat miercuri, 11 martie;
Oltchim Ramnicu Valcea-Tomis Constanta s-a disputat ieri, dupa incheierea editiei;
Rulmentul Brasov-Dunarea Braila se va disputa miercuri, 18 martie, de la ora 17:00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here