SondajRSS Feed

 

'Femeia de serviciu' care a emotionat o tara intreaga cu aria de opera 'O mio babbino caro'

Zalauanca Paula Rad este din nou pe ecrane, la doi ani dupa ce a facut senzatie la Romanii au Talent

15 Martie 2019

Duminica, 17 martie, de la ora 20.00, o putem vedea la Pro TV, de data aceasta in calitate de jurat in show-ul "Canta acum cu mine”

Zalauanca Paula Rad, care facea senzatie pe scena show-ului “Romanii au talent” in anul 2017, pe cand avea 29 de ani, nu mai e demult "femeia de serviciu" care a cantat spectaculos.
Desi avea studii temeinice in muzica, fiind absolventa a Conservatorului, Paula a uimit o tara intreaga, etaland cunostinte si un talent deosebit in muzica din pozitia unui loc de munca de necalificat.
Ocazia pe care si-a creat-o participand la Romanii au Talent i-a deschis insa oportunitati si ii invata pe altii sa cante. Preda in Cluj canto, pian si chitara.

Este jurat la show-ul “Canta acum cu mine”,
care se difuzeaza luna aceasta la Pro TV

Paula Rad ne spune ca are rolul de jurat in show-ul “Canta acum cu mine”, care se difuzeaza luna aceasta la Pro TV, al carui prim episod a fost deja pe ecrane in 3 martie. Urmatorul episod va fi difuzat chiar duminica, 17 martie, de la ora 20.00.
Asa cum juratii de la Romanii au Talent au apreciat-o acum doi ani, Paula are acum rolul de a apasa butonul daca ii place cum canta un concurent si canta impreuna cu acesta.
A concurat pe 11 februarie 2018 la semifinalele Eurovision Romania, ce au fost organizate in Salina Turda, unde a cantat alaturi de solista Bernice Chitiul, din Bistrita.
"A fost o experienta placuta pentru mine. Pe langa opera, abordez si alte genuri muzicale. A fost o atmosfera frumoasa", ne spune Paula.
Zalauanca a mai participat anul trecut la “Crizantema de aur”, de la Targoviste, si la “Poveste de toamna”, de la Baia Mare, concurs de romante la care a si fost premiata.

Este invitata la evenimente si abordeaza
genuri muzicale diverse - muzica usoara,
folclor sau cafe concert

Abordeaza in prezent genuri muzicale diferite si, fiind de acum un nume cunoscut, este invitata la diverse evenimente. A avut solicitari anul trecut si spune ca ofera programe de

Zalauanca Paula Rad este din nou pe ecrane, la doi ani dupa ce a facut senzatie la Romanii au Talent
osebite, fie ca e vorba de muzica usoara, internationala sau romaneasca, folclor, cafe concert.
S-a apucat sa studieze si saxofonul, un instrument foarte cautat si isi doreste sa cante la evenimente, sa stabileasca colaborari.

A cucerit o tara intreaga acum
doi ani cu "O mio babbino caro"

In urma cu doi ani, zalauanca Paula Rad, acum de 31 de ani, a reusit sa impresioneze pâna la lacrimi publicul si juriul de la "Românii au talent", in prima editie a sezonului.
Desi este absolventa de Conservator si are 11 ani de canto an spate, tanara din Zalau nu a reusit la acea vreme sa profeseze în domeniu. S-a dus la preselectii din pozitia de angajata ca femeie de serviciu la o firma de curatenie.
A aratat insa ca are o voce si un talent rar întâlnite, iar Andra a fost atât de impresionata încât a apasat butonul auriu, care i-a asigurat Paulei un loc direct în semifinala concursului din 2017.
Atat publicul, cat si juratii s-au ridicat pentru a-i aplauda indelung talentul. Reprezentatia ei a fost magica, a exprimat o pasiune rar intalnita si s-a numarat printre momentele cele mai frumoase ale editiei, dupa cum spun producatorii emisiunii. Sigura pe vocea ei si cu o fericire imensa in glas, pentru ca a reusit sa ajunga la "Romanii au talent", Paula i-a cucerit din primele secunde pe toti cu aria de opera "O mio babbino caro".
Andra a fost cea mai impresionata de prestatia Paulei Rad. "Este cel mai emotionant moment. Vai, ce ai putut sa faci", a spus jurata de la Romanii au talent care a decis sa apese butonul auriu, marturisind ca este extrem de impresionata de vocea Paulei.

Vizualizari 4846
Comentarii articol (13)

aha>

in 15 Martie 2019 8:31

Felicitari !!!

>

in 15 Martie 2019 8:32

Absolventa de conservator,, talent înnăscut, dar nu şi-a găsit un loc pe la Direcția de Cultură, unde sforile le trage antitalentul Sauca, aprobat de antijudeteanul Marc.

>

in 15 Martie 2019 10:14

Bravo ei, dacă-i ambițioasă!

Adevar graiesti, 8:32>

in 15 Martie 2019 11:54

Salajenii de rand si cu bun simt nu mai incap de imbuibatii baronului local.

>

in 15 Martie 2019 13:25

Bravo ei ca a reusit sa razbeasca prin jungla de interese si piloși .Pe cand un concert la Casa de Cultură, ca si asa e vaduvit Zalăul de muzica culta?

>

in 15 Martie 2019 14:06

aici nu a putut debuta ca nu o lasa betivu de sauca nu vede cal bate dumnezeu

>

in 15 Martie 2019 15:09

Sauca e betiv ? De cand ?

>

in 15 Martie 2019 16:02

SAUCA? Acum isi face orchestra populara de țambalagii sa ii cânte la ureche.Da,e bețiv și rău că toți complexatii

>

in 15 Martie 2019 16:04

Fata asta are o voce uluitoare.Dar cine s-o audă?

>

in 16 Martie 2019 0:46

O mio BABBINO ha haaaa.Delia Delia o fi vreun BABUIN\r\n

>

in 16 Martie 2019 0:47

Cred ca corect era "O mio bambino caro"fara ò

>

in 16 Martie 2019 0:48

Meserie de halesc\r\n

>

in 16 Martie 2019 0:48

Te

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.