Zalau-Primele autobuze electrice vor fi livrate in februarie 2020

4
1142

 

Zalau-Primele autobuze electrice vor fi livrate in februarie 2020

 

Conducerea Primariei Municipiului Zalau a avut o intalnire luni, 18 noiembrie, cu reprezentantii Asocierii SC Anadolu Automobil Rom SRL – SC Aic Trucks SRL – SC Radcom SRL, asociere careia i-a fost atribuit, in urma licitatiei, proiectul privind modernizarea sistemului de transport in comun, achizitia de autobuze electrice (20 buc.), statii de incarcare, e-ticketing și Inteligent Transport System. De asemenea, la intalnire a fost prezent și dl. ing. Jindrich Chudy, directorul firmei producatoare din Cehia.
in cadrul intalnirii s-a convenit asupra unui grafic de livrari, primele autobuze urmand sa fie furnizate in februarie 2020. Discutia a fost urmata de o vizita in teren la locatiile unde vor fi amplasate cele 26 de statii de incarcare (6 statii de incarcare rapida și 20 de statii de incarcare lenta).
“Discutia de astazi a vizat, mai ales, clarificari privind respectarea termenelor de livrare a autobuzelor electrice și a graficului de lucrari pentru statiile de incarcare. Apreciez ca incepand cu luna martie 2020 locuitorii municipiului vor putea circula cu aceste mijloace moderne de transport in comun”, a transmis primarul municipiului Zalau, Ionel Ciunt.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.