Vouchere pentru copiii sălăjeni care vor să facă sport

0
320
Trei copii participa la lansarea campaniei "Romania in miscare", in Bucuresti, joi, 26 martie 2009. Ministerul Tineretului si Sportului a demarat campania "Romania in miscare", iar cu aceasta ocazie, Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, impreuna cu fostul tenismen Ilie Nastase au jucat tenis cu mai multi copii de la diferite cluburi din Bucuresti. RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO

Copiii născuți în perioada 2005 – 2014, care se vor legitima pentru prima dată la un club sportiv deținător de certificat de identitate sportivă emis de Minsterul Tineretului și Sportului, vor primi un ajutor financiar sub formă de voucher pentru achiziționarea de echipamente sportive, în cuantum de 300 de lei.

Guvernul a aprobat, la inițiativa Ministerului Tineretului și Sportului, Ordonanța de Urgență nr. 157 pentru acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea  copiilor în practicarea sportului de performanță.  Prin Ordinul Ministerului Tineretului și Sportului nr. 1199/15.09.2020 publicat în Monitorul Oficial al României nr. 853/17.09.2020, au fost aprobare Normele metodologice privind acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță.

Sprijinul financiar se adresează copiilor din sistemul de învățământ primar și gimnazial în primul rând, pentru ca aceștia să poată practica sportul într-un cadru organizat și sigur în contexul actualei pandemii.

Cererile pentru obținerea acestui sprijin se pot depune până în data de 30 noiembrie 2020.

Relații suplimentare se pot obține de pe site-ul www.mts.ro, www.djstsalaj.ro, pe pagina de Facebook a DJTS Sălaj sau la telefon 0260.662.897.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here