Volei SCM Zalau are Certificat

0
117

SCM Zalau, sectia volei , infiintata la 30 luna aprilie vrea in Divizia A1. Cum si situatia in divizia A2 se complica prin neluarea unor decizii finale, numar echipe si modalitate de inscriere am putea sa ne asteptam la surprize! Numarul echipelor din A1 se va stabiliza la 10 dupa cum afirma surse din preajma Federatiei Romane de Volei. SCM Zalau , prin persoanele abilitate , a depus in prima faza actele necesare cerute de Ministerul Tineretului si Sportului pentru atribuirea acelui CIS ( Certificat de Identitate Sportiva). Legislatia avuta de SCM Zalau pentru volei a fost cea prezenta in Legea 69/2000 completata cu HG 884/2001 , HG 141/2010 si Ordonanta de Guvern nr. 26/2000. Aceste documente au fost completate cu cele prevazute in Ordinul Ministrului Justitiei nr. 954/B/C/ 2000 data fiind faptul ca deja clubul este unul de drept public, aprobat in Sedinta de Consiliu Local la 30.04.2020 si finantat din bani publici , ca si la fotbal, de Primaria Zalau.Denumirea corecta a CIS-ului intrat in posesia Volei SCM Zalau este Certificat de Identitate Sportiva pentru Persoane Juridice de drept public A1.A fost mentionata completarea cererii de acordare CIS, act dispozitie Hotarare Consiliu Local, Regulament de Organizare si Functionare si Dovada de sediu.
Pentru afiliere la FR Volei va trebui ca pe langa CIS sa se asigure taxa de afiliere, taxa de participare si licenta unor jucatori conform Regulament FR Volei ,art.2 Cap. I si Cap II, art. 1 si 2 bazate pe contracte sportive. Totodata la cererea de afiliere se vor completa si organele de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.