Volei Municipal Zalău a caștigat și returul din sferturile Cupei Romaniei, cu Unirea Dej

0
545

 

Volei Municipal Zalău a caștigat și returul din sferturile Cupei Romaniei, cu Unirea Dej

Volei Municipal Zalău a avut o misiune facilă în sferturile Cupei României și a trecut de Unirea Dej, după ce s-a impus în ambele jocuri. În partida tur, gruparea de sub Meseș s-a impus cu 3 - 0, iar în returul de miercuri, de la Zalău, vicecampioana a câștigat cu 3 - 1. Asta după ce, în ultimele două seturi, tehnicianul a dat șansa să evolueze și jucătorilor de rezervă.

Încă din debutul primului set, Zalău a avut un avantaj consistent, 4 - 0, 7 - 2 și 8 - 3 la primul time-out tehnic. Setul a fost fără istoric, iar vicecampioana a condus chiar și la șapte puncte diferență, spre final. Tehnicianul grupării de pe Someș a solicitat time-out la 21 - 14,dar în zadar, deoarece Volei Municipal și-a adjudecat setul la 18.

Și setul doi a avut același curs, iar de la 13 - 10, scorul a luat proporții, astfel că gruparea de sub Meseș s-a impus la 20.

La 2 - 0, deja biletele pentru semifinale erau asigurate, iar tehnicianul a schimbat aproape toată echipa și în teren și-au făcut apariția Mihai Tarța, Cornel Miron, Filip Constantin, Rareș Bălean și Vlad Cuciureanu.

Jocul s-a mai echilibrat, iar în setul trei, Unirea Dej a condus aproape în permanență, gazdele reușind să egaleze la 15 - 15. Unirea a dus scorul la 15 - 19, apoi la 17 - 22, iar tehnicianul Marian Constantin a solicitat time-out, însă setul a fost câștigat de către oaspeți la șase puncte diferență. stop_coloana

Jocul rezervelor de la Zalău a arătat mult mai bine în setul patru, în care vicecampioana  a condus cu 8 - 5 și 16 - 15 la cele două time-out-uri tehnice. După câteva greșeli ale zălăuanilor, tabela a devenit 17 - 19,  moment în care Marian Constantin a cerut time-out.

Filip și-a adus echipa în avantaj la 21 - 20, iar Zalăul a închis setul la 21, după câteva atacuri bune ale lui Mihai Tarța și s-a calificat la pas în penultimul act al competiției.

În semifinale, Volei Municipal Zalău o va întâlni pe Explorări Baia Mare, în ”dublă” manșă, meciurile fiind programate pe 25 ianuarie și 8 februarie 2017.

 

Volei Municipal Zalău - Unirea Dej 3 - 1 (18, 20, -19, 21)

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.