Virgil Ardelean va demisiona din functie

0
10

Virgil Ardelean va demisiona de la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) a Ministerului Administratiei si Internelor, unde a fost numit, vineri.
Demisia lui Virgil Ardelean vine la o zi dupa ce Gabriel Oprea, care l-a numit in functie, a demisionat de la conducerea Ministerului Administratiei si Internelor.
Potrivit unor surse din MAI, Virgil Ardelean a avut, miercuri, o discutie cu ministrul interimar al Administratiei si Internelor, Dan Nica, pe care l-a anuntat ca va demisiona de la conducerea DGIPI.
Miercuri, liderul PSD Mircea Geoana a anuntat ca Ardelean nu va ramane in functie. PSD a decis, luni, retragerea sprijinului politic al lui Gabriel Oprea, in calitate de ministru de Interne, pentru ca acesta a numit secretarii de stat in MAI si pe Virgil Ardelean la DGIPI fara a avea girul conducerii partidului.
Decretul privind numirea lui Ardelean la DGIPI a fost public, vineri, in Monitorul Oficial. Virgil Ardelean a participat, miercuri, la discutia ministrului interimat de Interne, Dan Nica, de la sediul MAI, cu secretarii de stat si sefi ai Politiei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here