Virgil Ardelean va demisiona din functie

0
13

Virgil Ardelean va demisiona de la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) a Ministerului Administratiei si Internelor, unde a fost numit, vineri.
Demisia lui Virgil Ardelean vine la o zi dupa ce Gabriel Oprea, care l-a numit in functie, a demisionat de la conducerea Ministerului Administratiei si Internelor.
Potrivit unor surse din MAI, Virgil Ardelean a avut, miercuri, o discutie cu ministrul interimar al Administratiei si Internelor, Dan Nica, pe care l-a anuntat ca va demisiona de la conducerea DGIPI.
Miercuri, liderul PSD Mircea Geoana a anuntat ca Ardelean nu va ramane in functie. PSD a decis, luni, retragerea sprijinului politic al lui Gabriel Oprea, in calitate de ministru de Interne, pentru ca acesta a numit secretarii de stat in MAI si pe Virgil Ardelean la DGIPI fara a avea girul conducerii partidului.
Decretul privind numirea lui Ardelean la DGIPI a fost public, vineri, in Monitorul Oficial. Virgil Ardelean a participat, miercuri, la discutia ministrului interimat de Interne, Dan Nica, de la sediul MAI, cu secretarii de stat si sefi ai Politiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.