SondajRSS Feed

 

Viorel Varga - poetul şi jurnalistul de onoare de la Graiul Sălajului

13 Octombrie 2010
In cadrul deschiderii manifestării Zilele Culturii Sălăjene (prima ediţie), la Biblioteca Judeţeană au fost omagiaţi ieri şapte "oameni de seamă ai Sălajului". Alături de profesori universitari, astrologi, ingineri, scriitori, redactorul ziarului Graiul Sălajului Viorel Varga a primit DIPLOMA DE ONOARE pentru creaţiile sale lirice şi pentru activitatea de jurnalist. Printre alte nume care fac cinste Sălajului, au fost omagiaţi ieri scriitorul Ioan Piţoiu, economistul Alexandru Tamba, astronomul Iuliu Şamşudan, cercetătorul ştiin
Viorel Varga - poetul şi jurnalistul de onoare de la Graiul Sălajului
55;ific Elena Muscă. La deschiderea Zilelor Culturii Sălăjene au fost prezenţi prefectul, Alexandru Vegh, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Marc.
Vizualizari 1298
Comentarii articol (7)

premii>

in 13 Octombrie 2010 13:11

Cand o sa ajungi si tu sa tiparesti 5 carti la marile edituri din tara, cand o sa fii tradus in cteva limbi de circulatie internationala iti poti ciroza testiculele. Daca Vegh felicita o institutie si cativa oameni care tin la cultura salajeana, inseamna ca si-a depasit atributiile? Hai zi, jigodie, zi

>

in 13 Octombrie 2010 15:43

!!!!!!!!!!!!! e 1 aprilie?? trofeul "lichiorul de aur" sau "tuiculita stramoseasca" ar fi fost mai nimerite pentru acest pseudojurnalist. poate cine nu-l cunoaste crede ca e "soi bun" dar cine-l cunoaste, stie ce stie.

>

in 13 Octombrie 2010 15:53

Astrolog sau astronom?? - e mare diferenta!!!

>

in 13 Octombrie 2010 17:51

AM TRAIT S-O VAD SI PE ASTA

>

in 14 Octombrie 2010 8:26

samsudan este astronom la fel ca boc prim ministru.asta nici tabla inmultirii nu o stie bine, in afara de a face reclamatii, procese si sa-si bata nevasta, nu stie nimic, este o nulitate vida.Ati inceput cu o gafa monumentala, sa-i dati lui samsudan diploma este ca si cum ai trage izmene pe vaca.

Ne pas oublier la calomnie!>

in 29 Iulie 2011 22:18

Rappelez vous aussi cet

Zilele Culturii Salajene>

in 10 Noiembrie 2015 20:06

D-nului redactor Viorel Varga i s-a decernat Diploma de Onoare cu ocazia Zilelor Culturii Salajene in 13 octombrie 2010 ??? Sunt total surprisa ca un asemeneA personaj este asociat termenului "CULTURA". El care isi permite in redactia ziarului Graiul Salajului sa spuna unei Doamne in varsta de peste 75 de ani " Ce p.. mea vrei Cocoana?". Ramane la aprecierea cititorilor, si imi permit a recomanda celor care propun si ofera astfel de distinctii s-o faca pe criterii corecte, selectiv, cu simt de raspundere.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.