Viorel Varga - poetul şi jurnalistul de onoare de la Graiul Sălajului

7
1317

 

Viorel Varga - poetul şi jurnalistul de onoare de la Graiul Sălajului
In cadrul deschiderii manifestării Zilele Culturii Sălăjene (prima ediţie), la Biblioteca Judeţeană au fost omagiaţi ieri şapte "oameni de seamă ai Sălajului". Alături de profesori universitari, astrologi, ingineri, scriitori, redactorul ziarului Graiul Sălajului Viorel Varga a primit DIPLOMA DE ONOARE pentru creaţiile sale lirice şi pentru activitatea de jurnalist. Printre alte nume care fac cinste Sălajului, au fost omagiaţi ieri scriitorul Ioan Piţoiu, economistul Alexandru Tamba, astronomul Iuliu Şamşudan, cercetătorul ştiinţific Elena Muscă. La deschiderea Zilelor Culturii Sălăjene au fost prezenţi prefectul, Alexandru Vegh, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Marc.

COMENTARII

  1. Cand o sa ajungi si tu sa tiparesti 5 carti la marile edituri din tara, cand o sa fii tradus in cteva limbi de circulatie internationala iti poti ciroza testiculele. Daca Vegh felicita o institutie si cativa oameni care tin la cultura salajeana, inseamna ca si-a depasit atributiile? Hai zi, jigodie, zi

  2. !!!!!!!!!!!!! e 1 aprilie?? trofeul "lichiorul de aur" sau "tuiculita stramoseasca" ar fi fost mai nimerite pentru acest pseudojurnalist. poate cine nu-l cunoaste crede ca e "soi bun" dar cine-l cunoaste, stie ce stie.

  3. samsudan este astronom la fel ca boc prim ministru.asta nici tabla inmultirii nu o stie bine, in afara de a face reclamatii, procese si sa-si bata nevasta, nu stie nimic, este o nulitate vida.Ati inceput cu o gafa monumentala, sa-i dati lui samsudan diploma este ca si cum ai trage izmene pe vaca.

  4. D-nului redactor Viorel Varga i s-a decernat Diploma de Onoare cu ocazia Zilelor Culturii Salajene in 13 octombrie 2010 ??? Sunt total surprisa ca un asemeneA personaj este asociat termenului "CULTURA". El care isi permite in redactia ziarului Graiul Salajului sa spuna unei Doamne in varsta de peste 75 de ani " Ce p.. mea vrei Cocoana?". Ramane la aprecierea cititorilor, si imi permit a recomanda celor care propun si ofera astfel de distinctii s-o faca pe criterii corecte, selectiv, cu simt de raspundere.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.