SondajRSS Feed

Viitorul Zalau, doar o victorie la faza zonala de la Gheorghe Ene

6 Decembrie 2018

Formatia zalauana nu a rupt gura târgului la turneul de la Cluj-Napoca si în cele cinci partide a pierdut patru dintre ele. Viitorul a câstigat doar cu Sporting Recea si s-a clasat pe locul 5 din sase echipe participante

Viitorul Zalau a devenit pentru a treia oara la rând campioana judeteana la Trofeul “Gheorghe Ene” si “Gheorghe Ola” si a obtinut dreptul de a reprezenta Salajul la ambele faze zonale.
Primul turneu zonal a fost cel de la Trofeul “Gheorghe Ene”, care a avut loc de vineri si pâna duminica, la Cluj-Napoca. Campioana Salajului a avut de înfruntat echipe mult mai valoroase din campionate mai puternice, astfel ca nu a putut emite mari pretentii.
În plus, formatia zalauana a fost dezavantajata de regulament, care prevede ca la jumatatea reprizei fiecare echipa sa îsi schimbe garnitura de start, pentru a da sanse egale tuturor jucatori. Iar cum CS Viitorul nu are un lot atât de valoros, a avut de suferit si pâna la urma a obtinut doar o victorie în cele cinci partide.
Campioana Salajului a câstigat doar cu Sporting Recea, la o diferenta de trei goluri si la final s-a clasat pe locul 5. Viitorul a încasat câte opt goluri de la Luceafarul Cluj si Transilvania Bistrita, iar de la Primavera Satu Mare a primit cinci goluri.
Un joc mai echilibrat a fost cel cu Rapid Crisul Oradea, în care bihorenii au câstigat la limita. Tinerii jucatori de la Viitorul Zalau au marcat noua goluri si au primit 23, dar s-au ales cu un plus de experienta dupa aceasta competitie în care s-au duelat cu echipe puternice ce au reprezentat judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Bihor si Maramures.<

Viitorul Zalau, doar o victorie la faza zonala de la Gheorghe Ene
br />“Luceafarul Cluj a fost cu mult peste toate echipele, dar cei de la Cluj au si o arie de selectie mult mai mare. Am fost nevoiti ca dupa 10 minute din fiecare meci sa schimbam întreg lotul si a fost greu sa le facem fata tuturor adversarelor. Am câstigat cu campioana din Maramures si puteam obtine un rezultat pozitiv si cu Crisul Oradea, meci pe care l-am pierdut nemeritat cu 1 – 0. A fost prima competitie oficiala pentru aceasta generatie si cu siguranta acesti copii vor avea un salt frumos în urmatorii ani”, a spus antrenorul Daniel Sabou.

Rezultatele înregistrate de Viitorul Zalau la faza zonala de la Trofeul “Gheorghe Ene”:
Transilvania Bistrita – Viitorul Zalau 8 – 3
Sporting Recea – Viitorul Zalau 1 – 4
Rapid Crisul Oradea – Viitorul Zalau 1 – 0
Luceafarul Cluj – Viitorul Zalau 8 – 2
Primavera Satu Mare – Viitorul Zalau 5 – 0

CLASAMENT:
1. Luceafarul Cluj 5 5 0 0 42 – 6 15
2. Transilv. Bistrita 5 4 0 1 23 – 11 12
3. Primavera SM 5 3 0 2 15 – 10 9
4. Crisul Oradea 5 1 1 3 6 – 24 4
5. Viitorul Zalau 5 1 0 4 9 – 23 3
6. Sporting Recea 5 0 1 4 6 – 27 1

 

Vizualizari 288
Comentarii articol (1)

AJF>

in 6 Decembrie 2018 8:40

dE LA ...RADACINA SE-MPUTE ..FOTBALUL IN zALAU.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.