SondajRSS Feed

 

Primaria Zalau investeste milioane de euro pentru reabilitarea infrastructurii scolare

VIDEO - Ionel Ciunt, vizita pe santier la Liceul de Arta Ioan Sima din Zalau

2 August 2019

Joi, 1 august, dupa ce primarul Ionel Ciunt, impreuna cu directorul Directiei Tehnice Dan Curea au vizitat cateva blocuri care se afla in plina reabilitare, acestia au facut o vizita si la santierul de la Liceul de Arta Ioan Sima din Zalau. Au fost intampinati de directorul liceului, profesorul Titus Campean si de dirigintele de santier. Primarul Ionel Ciunt a fost interesat de stadiul lucrarilor, dar si sa se asigure ca la inceperea noului an scolar, elevii vor fi in siguranta, pentru ca proiectul de reabilitare a unitatii de invatamant se va derula in doua etape.

Liceul de Arta va devenii una dintre cele mai frumoase claridi din oras

Primarul Ionel Ciunt a declarat ca: "Suntem la Liceul de Arta Ioan Sima unde derulam un proiect de reabilitare totala a cladirii. Tipul de lucrari care le derulam la acest liceu are o specificitate aparte. Pentru ca nu o sa mutam copii la inceputul anului scolar intr-o alta unitate de invatamant, ci ne vom stradui sa respectam graficul de lucrari si sa fie gata etajele superioare, macar doua etaje in care sa se poata desfasura activitatea didactica la inceputul anului, dupa care sigur o sa-i mutam pe elevi la etajele inferioare ca sa poata construc

VIDEO - Ionel Ciunt, vizita pe santier la Liceul de Arta Ioan Sima din Zalau
torul sa lucrez in continuare. Am vrut sa verific cum stam cu graficul de lucrari, daca lucrarile sunt in termen si vreau sa fac mentiunea si apreciez ca antreprenorul care a castigat licitatia s-a mobilizat, are fortele necesare, personal suficient, nici noi nu avem restanta la plata, asa ca toate lucrurile merg conform graficului pe care l-am stabilit. Valoarea lucrarilor este in jur de 5,8 milioane lei, iar procentul cel mai mare din aceasta suma vine din fonduri europene."

Directorul Liceului Ioan Sima, profesorul Titus Campean ne-a declarat ca: "Ne bucuram ca liceul de arte beneficiaza de ample lucrari de reabilitare si modernizare avand in vedere ca aveam nevoie de astfel de lucrari. Apreciem efortul primariei pe deoparte. Suntem convinsi ca liceul de arte va fi in cel mai scrut timp una dintre cele mai frumoase cladiri de pe reaza municipiului Zalau."

Vizualizari 1969
Comentarii articol (10)

>

in 2 August 2019 8:20

In CIUNT ne sculam si in CIUNT ne culcam . Dar pana cand ?

>

in 2 August 2019 8:45

mi sa pare ca o revenit iar epoca da aur.ma umfa risu.

>

in 2 August 2019 8:56

daca tot o tine din realizare in realizare , poate isi aminteste si de strada Fabricii unde a fost in campanie si a promis :drum , canalizare, iluminat, mutarea AVE si a facut zero . e minteni gata cartieru si conditii de Ev mediu , in schimb in Ortelec s-au asfaltat si potecile catre padure . Sa nu care cumva sa credeti ca suntem orbi ... sau prosti

>

in 2 August 2019 10:57

"Va deveni"- forma corecta! \r\nSunteti redactor!

>

in 2 August 2019 12:43

No, asta-i culmea! Mister Padureanu nu credeti ca exagerati cu acest Ciunt, geniul din Simisna! Arture, nu-l mai asculta, fii vertical!

>

in 2 August 2019 16:55

Lauda de sine nu miroase bine.....ciuntule.

>

in 2 August 2019 17:36

O SA VEDEM CUM MIROASE LA URMATOARELE ALEGERI ?RECOMANDAT AR FI SA NU CANDIDEZE SI SA NU SE FACA DE RUSINE, DACA ARESIMTUL UMORULUI ....

>

in 2 August 2019 17:40

Asa s-a exprimat Ciunt sau asa scrieti voi ? E greu la liceu. Sa veniti si la deschidere ... cand o incepe. :)))

NON PSD>

in 2 August 2019 18:50

Nu am votat si nu voi vota vreodata cu PsD. Dar la Ciunt nu ai cum sa nu vezi ce a facut. Strazile aranjate ! Bulefardu ! Multe cladiri renovate ! Comparativ cu Radu C. Zic ca a facut de 5 ori mai bine. Repet nu votez PSD fin alte motive. Dar pt Ciunt tot respectul !

>

in 2 August 2019 19:19

E de arte, sa fie frumos.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.