VIDEO - Ionel Ciunt, vizita pe santier la Liceul de Arta Ioan Sima din Zalau

10
2924

 

VIDEO - Ionel Ciunt, vizita pe santier la Liceul de Arta Ioan Sima din Zalau

Joi, 1 august, dupa ce primarul Ionel Ciunt, impreuna cu directorul Directiei Tehnice Dan Curea au vizitat cateva blocuri care se afla in plina reabilitare, acestia au facut o vizita si la santierul de la Liceul de Arta Ioan Sima din Zalau. Au fost intampinati de directorul liceului, profesorul Titus Campean si de dirigintele de santier. Primarul Ionel Ciunt a fost interesat de stadiul lucrarilor, dar si sa se asigure ca la inceperea noului an scolar, elevii vor fi in siguranta, pentru ca proiectul de reabilitare a unitatii de invatamant se va derula in doua etape.

Liceul de Arta va devenii una dintre cele mai frumoase claridi din oras

Primarul Ionel Ciunt a declarat ca: "Suntem la Liceul de Arta Ioan Sima unde derulam un proiect de reabilitare totala a cladirii. Tipul de lucrari care le derulam la acest liceu are o specificitate aparte. Pentru ca nu o sa mutam copii la inceputul anului scolar intr-o alta unitate de invatamant, ci ne vom stradui sa respectam graficul de lucrari si sa fie gata etajele superioare, macar doua etaje in care sa se poata desfasura activitatea didactica la inceputul anului, dupa care sigur o sa-i mutam pe elevi la etajele inferioare ca sa poata constructorul sa lucrez in continuare. Am vrut sa verific cum stam cu graficul de lucrari, daca lucrarile sunt in termen si vreau sa fac mentiunea si apreciez ca antreprenorul care a castigat licitatia s-a mobilizat, are fortele necesare, personal suficient, nici noi nu avem restanta la plata, asa ca toate lucrurile merg conform graficului pe care l-am stabilit. Valoarea lucrarilor este in jur de 5,8 milioane lei, iar procentul cel mai mare din aceasta suma vine din fonduri europene."

Directorul Liceului Ioan Sima, profesorul Titus Campean ne-a declarat ca: "Ne bucuram ca liceul de arte beneficiaza de ample lucrari de reabilitare si modernizare avand in vedere ca aveam nevoie de astfel de lucrari. Apreciem efortul primariei pe deoparte. Suntem convinsi ca liceul de arte va fi in cel mai scrut timp una dintre cele mai frumoase cladiri de pe reaza municipiului Zalau."

 

 

COMENTARII

  1. daca tot o tine din realizare in realizare , poate isi aminteste si de strada Fabricii unde a fost in campanie si a promis :drum , canalizare, iluminat, mutarea AVE si a facut zero . e minteni gata cartieru si conditii de Ev mediu , in schimb in Ortelec s-au asfaltat si potecile catre padure . Sa nu care cumva sa credeti ca suntem orbi ... sau prosti

  2. Nu am votat si nu voi vota vreodata cu PsD. Dar la Ciunt nu ai cum sa nu vezi ce a facut. Strazile aranjate ! Bulefardu ! Multe cladiri renovate ! Comparativ cu Radu C. Zic ca a facut de 5 ori mai bine. Repet nu votez PSD fin alte motive. Dar pt Ciunt tot respectul !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.