VIDEO – Accident spectaculos pe strada 22 Decembrie din Zalau

6
8449

Pompierii zalauani au fost solicitati sa intervina, in jurul orei 14:30, la un eveniment rutier pe strada 22 Decembrie din Zalau, fosta Crasnei. In accident au fost implicate doua autoturisme. In urma impactului, unul dintre autoturisme a ricosat in chioscul din zona spalatoriei auto. 4 persoane au fost ranite, doua din autoturismele implicate si doua din chiosc. O persoana care a ramas incarcerata in urma impactului a fost preluata de echipajul de Terapie intensiva mobila al ISU Smurd Salaj.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că o femeie din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în curtea unei spalatorii după care a intrat în coliziune cu un autoturism, acesta din urmă fiind proiectat într-un chioșc. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane. Polițiștii sunt încă prezenți la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment“, spune purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea.

Publicată de Terhes George pe Luni, 29 iunie 2020

6 COMMENTS

  1. SPECTACULOS din dex : Care atrage privirile, care impresionează prin fast și strălucire; frumos, impresionant. Nu cred ca este o formulare corecta pentru titlul articolului. Numa zâc !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here