Victorie clară pentru SCM Zalău în deplasare

0
163

Zălăuanii au câștigat meciul cu Luceafărul Oradea cu scorul de 4-1

După ce a obţinut o victorie și o remiză în primele două etape din actualul sezon, SCM Zalău s-a deplasat sâmbătă, 26 septembrie, la Oradea, hotărâtă să obţină prima victorie din actualul sezon pe teren străin, în partida cu echipa gazdă, Luceafărul.

Scorul a fost dechis de gazde, în minutul 9, prin golul marcat de Nicolae Gunie. Egalarea a venit în a doua repriză, în minutul 60, când Cristin Jalbă a înscris primul gol al SCM Zalău. În minutul 75, Mihai Onicaș înscrie și el pentru echipa noastră. În minutul 90+1, Florin Istrate marchează cel de-al treilea gol al zălăuanilor, urmând ca 3 minute mai târziu, în minutul 90+4, Romaric Logon să fructifice un penalty și să ducă scorul la 4-1 pentru SCM Zalău.

Din lotul zălăuanilor, antrenat de Marius Pașca și Alexandru Pop, au făcut parte Bogdan Miron-Florin Pop, Cristin Jalbă, Mihai Cohan, Alin Mutu, Sebastian Culda, Mihai Onicaș, Mihai Forna, Raul Stanciu, Mihai Petra, Romaric Logon. Rezerve au fost Andrei Pop, Alexandru Jula, Denis Cubaș, Kis Lorant, Sebastian Duma, Dănuț Cozma, Florin Istrate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here