Viceprimarul Balajel despre lucrarile executate de firma Citadin Zalau

39
8410

 

Viceprimarul Balajel despre lucrarile executate de firma Citadin Zalau

Al doilea om din Primaria Zalau, viceprimarul Teodor Balajel, de profesie inginer, responsabil cu activitatea firmelor Citadin si Transurbis, ne spune in detaliu ce lucrari si in ce zone, executa acum angajatii firmei municipale.

Lucrarile de pe bulevard trebuie finalizate pana la zilele orasului

"Firma Citadin se apropie de finalizarea lucrarilor pe Bulevardul Mihai Viteazul. In jurul datei de 12 iulie apreciem ca lucrarile de asfaltare pe bulevard vor fi finalizate, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa configuram scuarurile din zona Pietei Astralis, de asemenea vom confirgura scuarul din zona Scala. Maine avem o intalnire cu o firma specializata in executie fantani arteziene si in zona Scala vom executa o insiruire de fantani arteziene pe o lungime de aproximativ 20 de metri. Intre timp am executat lucrari ca sa aducem apa si tot ce trebuie in zona pentru a conecta fantanile arteziene. Ne propunem ca pana la zilele orasului lucrarile de pe bulevarde sa fie finalizate complet.", ne-a declarat vicele Balajel.

Cartierul Stadion – str. B. P. Hasdeu modernizata complet

"Ne apropiem de finalizarea lucrarilor de pe strada B. P. Hasdeu din cartierul Stadion. Am executat lucrarie la trotuare, alei, accese la bloc, reconfigurare borduri, asfaltare parcari, locuri de parcare, spatii verzi, ziduri de spijin, balustrazi. Urmeaza ca in urmatoarele saptamani, mai precis spre finele lunii iulie sa turnam asfalt pe strada B. P. Hasdeu pe o lungime de 950 metri.", a declarat viceprimarul.

Citadin modernizeaza zona din spatele blocurilor de langa Penny Market din Dumbrava Nord

"Firma Citadin la ora actuala executa lucrari de amenajare in zona situata intre strazile str. Pretorian – str. Voievod Gelu, mai precis in spatele magazinul Penny din cartierul Dumbrava Nord. Executam lucrari de reconfigurare zoen verzi, accese, alei, trotuare, spatii de parcare. Valoarea lucrarile se ridica undeva la suma de 400.000 lei si vor fi finalizate cel tarziu pana la sfarsitul lunii august. De asemenea la cerinta cetatenilor executam o cale de acces pietonala intre strazile str. Pretorian - la iesirea de sub Pasaj si str. General Dragalina in zona magazinului Profi din apropierea Pietii Dumbrava Nord. Apreciez ca pana in data de 12 iulie accesul pietonal va fi finalizat."

Zona din spatele restaurantului Hudin din Dumbrava, intra in reabilitare

"Noi am identificat deja urmatoarea zona unde vom intervenii. Va fi in Dumbrava Nord in zona strazii Coroianu, in spate la restaurantul Hudin Anda, care este o zona in care nu se intervine prin proiectul POIM. Acolo am constatat ca strazile de legatura, caile de acces, trotuarele sunt intr-o stare avansata de degradare si se vor face lucrari ample de reamenajare, reconfigurare, platforme de parcare. Apreciem ca in cele doua zone in care lucram, numarul locurilor de parcare vor creste cu 100 de locuri. Acolo unde va fi nevoie vom demola garaje si copertine.", declara Balajel.

Mega-proiectul de aductiune apa potabila din barajul Tarnita tine Citadinul in stand-by

"Sunt multe zone din oras care la ora actuala inca necesita lucrari de intereventii pentru reabilitare, dar avand in vedere faptul ca proiectul POIM ce trateaza extindere de retele de alimentare cu apa, reabilitare si extindere retele de canalizare si retele pluviale, in cartierele municipiului Zalau. Am cautat sa ne organizam de o asa maniera lucrarile noastre sa nu fie afectate de lucrarile ce vor fi executate prin proiectul anuntat si sa nu ne suprapunem.", explica vicele Balajel.

Conducerea Primariei Zalau preocupata de cresterea calitatii lucrarilor executate de Citadin

"Fac precizarea ca toate lucrarile executate de catre Citadin sunt supuse procesului final de receptie si lucrarile au o perioada de garantie de trei ani de zile, perioada in care orice problema se constata, Citadin e obligata sa o remedieze pe costurile lor proprii. Ne preocupa sa crestem in continuare calitatea lucrarilor executate si dotarea firmei CItadin cu utilajele necesare.", a mai precizat viceprimarul Balajel.

 

 

COMENTARII

 1. Viceprimarul Balajel ar trebui sa vina la fratel sau Dorel Iulian dinspre biserica ortodoxa din Porolissum si sa vada gropile aparute dupa lucrarile facute de Citadin! Este vorba de zona unde se termina blocurile pe strada respectiva.RUSINE CITADIN SI PT CINE CONDUCE!

 2. ms io dsn ce aud pan oras da la multa lume domnu asta balajel faci tat ce sa faci in oras.aia da la citatin il lauda tari pasta tat.ase ca om mere sa il votam .

 3. in spatele blocului SB5 (LOTO PRONO D-VA NORD) sunt 9 garaje din care numai trei isi parcheaza masinile, restul au obtinut parcari cu plata deasupra garajelor. Ca la noi la nimeni. Demolatile si mai obtinem niste locuri de parcare in plus.

 4. in spatele blocului SB5 (LOTO PRONO D-VA NORD) sunt 9 garaje din care numai trei isi parcheaza masinile, restul au obtinut parcari cu plata deasupra garajelor. Ca la noi la nimeni. Demolatile si mai obtinem niste locuri de parcare in plus.Mai sunt doua garaje lipite langa centrala termica PT 41 sunt fara masini, sunt cel putin trei sau patru masini care ocupa locul de parcare care este liber, proprietarul nici macar nu locuieste in zona (se pare ca se ocupa cu adus de masini).

 5. În cimitir se îngroapă morți aproape în picioare ca domni de la Primărie nu au ft în stare sa teraseze dealurile sa se poată îngropa oameni civilizat.. Rusine

 6. Balajel esti o catastrofa. Nu ti-e rusine sa te lauzi cu CITADIN. Du-te 100 m pana la statia din centru si o sa vezi acele pavaje miscatoare dupa ce in toamna trecuta a fost refacut pavajul. MINCINOS si OBRAZNIC ati ajutat IAIFO la DEMOLARE. Sectia unde ai lucrat a ajuns sa fie daramata si voi va laudati cu vizita ambasadorului Kazahstanului. Cum veti ingiti paharul de ADIO dupa cate relle ati facut voi diin conducerea Salajului????? De ce nu va spovediti ? Veti fi iertat oare de pacate?.atentie dragi romani la votul ce va urma.

 7. Păcat ca moștenești apucăturile ciumei roșii, lasă cetateanu să-ți vadă realizările și vei fi mai apreciat. Păcat ca in rindul pesedeului nu sunt excepții. Juram ca ești o excepție cu care ne\r\n puteam mîndri.

 8. Pe ce criterii se aleg zonele de modernizare nu de alta dar să știm și noi cînd ne vine rindul să beneficiem de canalizare pt.a putea stirpi mirosul sufocant și puturos de pe A.Saguna considerată la impozite CA zona I cu taxele cele mai ridicate. La fel vrem trotuare doar circulația este foarte intensa, lumea circula pe carosabil. Ați fi de felicitat dacă ați face aceste lucruri utile pt.cetateni. In rest la fiecare mandat se schimba bordurile se toarnă cite un strat de bitum și vin laudele. Sunteți cu inițiativa dar vrem s-o vedem materializată. Noi v-am atenționat de necesitatea acestor lucrări și vrem soluționarea lor.Pe cînd?

 9. Pe ce criterii se aleg zonele de modernizare nu de alta dar să știm și noi cînd ne vine rindul să beneficiem de canalizare pt.a putea stirpi mirosul sufocant și puturos de pe A.Saguna considerată la impozite CA zona I cu taxele cele mai ridicate. La fel vrem trotuare doar circulația este foarte intensa, lumea circula pe carosabil. Ați fi de felicitat dacă ați face aceste lucruri utile pt.cetateni. In rest la fiecare mandat se schimba bordurile se toarnă cite un strat de bitum și vin laudele. Sunteți cu inițiativa dar vrem s-o vedem materializată. Noi v-am atenționat de necesitatea acestor lucrări și vrem soluționarea lor.Pe cînd?

 10. Pe ce criterii se aleg zonele de modernizare nu de alta dar să știm și noi cînd ne vine rindul să beneficiem de canalizare pt.a putea stirpi mirosul sufocant și puturos de pe A.Saguna considerată la impozite CA zona I cu taxele cele mai ridicate. La fel vrem trotuare doar circulația este foarte intensa, lumea circula pe carosabil. Ați fi de felicitat dacă ați face aceste lucruri utile pt.cetateni. In rest la fiecare mandat se schimba bordurile se toarnă cite un strat de bitum și vin laudele. Sunteți cu inițiativa dar vrem s-o vedem materializată. Noi v-am atenționat de necesitatea acestor lucrări și vrem soluționarea lor.Pe cînd?

 11. Pe ce criterii se aleg zonele de modernizare nu de alta dar să știm și noi cînd ne vine rindul să beneficiem de canalizare pt.a putea stirpi mirosul sufocant și puturos de pe A.Saguna considerată la impozite CA zona I cu taxele cele mai ridicate. La fel vrem trotuare doar circulația este foarte intensa, lumea circula pe carosabil. Ați fi de felicitat dacă ați face aceste lucruri utile pt.cetateni. In rest la fiecare mandat se schimba bordurile se toarnă cite un strat de bitum și vin laudele. Sunteți cu inițiativa dar vrem s-o vedem materializată. Noi v-am atenționat de necesitatea acestor lucrări și vrem soluționarea lor.Pe cînd?

 12. Pe ce criterii se aleg zonele de modernizare nu de alta dar să știm și noi cînd ne vine rindul să beneficiem de canalizare pt.a putea stirpi mirosul sufocant și puturos de pe A.Saguna considerată la impozite CA zona I cu taxele cele mai ridicate. La fel vrem trotuare doar circulația este foarte intensa, lumea circula pe carosabil. Ați fi de felicitat dacă ați face aceste lucruri utile pt.cetateni. In rest la fiecare mandat se schimba bordurile se toarnă cite un strat de bitum și vin laudele. Sunteți cu inițiativa dar vrem s-o vedem materializată. Noi v-am atenționat de necesitatea acestor lucrări și vrem soluționarea lor.Pe cînd?

 13. Aceste fumigene sunt caracteristice PSD-ului, (dar nu numai). PSD-ALDE, musteste de oameni nepregătiți, fara performante în alte domenii. Mirel Talos, Noul șef al Institutului de Cultura Roman. Incredibil, intro tara cu atâția oameni de valoare. Ieri l-am ascultat întâmplător , pe noul procuror general. Romani , citiți cv-ul acestuia, ascultati si urmăriți mimica si exprimările lui . Veți rămâne blocați. Unde ne duce această coaliție de impostori ????.

 14. Mai da greu suntem de multumit, capalnasiu a stat ani buni la conducerea primariei si nu sa vazut nimic dupa el in afara de cartierul unde s-au dezvoltat cladirile pe pamanturile lor" bineinteles platite cum au vrut ei". Acuma cat de cat se misca treburile, nu cum am vrea noi dar se misca. Cat despre domnul Balajel pot spune ca este un om deosebit, gospodar, si nu se lasa manipulat. Mai intai de toate ar trebui sa il cunoastem ca om si abia apoi partidul din care face parte..

 15. S-a inceput de la 1iulie demolarea la Cinema Scala mai bine zis aceea anexa , fara a proteja de praful trimis direct in apartamentele noastre, fara o protectie tinand seama ca geamurile noastre sunt la 10 metri de moloz, au lucrat zilnic cam 3 ore, impresytiind doar praful iar faptul ca nu au utilaje si nu se sincromizeaza se vede de la o posta. utilajul asteapta camionul de incarcat sau camionul asteapta utilajul. Se plictisesc si pleaca, cand este unul , nu este altul! In tarile civilizate se stropeste cu apa sau se iau alte masuri de protectie ! sa stai cu geamurile inchise pe caldura aceasta, spre valea Zalaului miroase iar a canal dar noi platim impozit cat A !!!\r\n

 16. HEI, 8 IULIE.....DA' MUIETI-S POSMAGII?\r\n\r\nstati si criticati fara sa faceti nimic. Nu vreti sa va faca primarUL curat, sa va stearga praful si c......?\r\n

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.