SondajRSS Feed

 

Vicepresedintele UDMR Anna Horvath, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

24 Mai 2019

Vicepresedintele executiv al UDMR la nivel national Anna Horvath, fost viceprimar al municipiului Cluj Napoca, a fost condamnata definitiv miercuri, 22 mai, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenta, ea fiind obligata sa faca o suta de zile de munca în folosul comunitatii. Instanta a achitat-o însa pentru spalare de bani. 

Anna Horvath fusese condamnata în martie 2018, în prima instanta, de Curtea de Apel Cluj, la 2 ani si 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani, infractiuni comise din functia de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca.
Horvath Anna a fost trimisa în judecata de DNA în 20 decembrie 2016, pentru trafic de influenta si spalare de bani. Politicianul a fost acuzat ca, în perioada februarie - mai 2016, si-a folosit influenta pe lânga functionari publici din Primarie pentru „urgentarea avizarii unor proiecte imobiliare” p

Vicepresedintele UDMR Anna Horvath,  condamnat definitiv la 2 ani de închisoare  cu suspendare pentru trafic de influenta
entru care omul de afaceri Fodor Zsolt avea interese economice. Horvath ar fi cerut în schimb 60 de abonamente la doua festivaluri de muzica pentru voluntarii care o sprijineau în campania electorala pentru alegerile locale. Pe 21 martie 2017, Horvath Anna a demisionat din functia de viceprimar.
Anna Horvath, este in continuare vicepresedinte executiv al UDMR la nivel national, vicepresedintele organizatiei de femeie UDMR la nivel national, membra in consiliul permanent al UDMR, membra in consiliul national al alesilor locali UDMR.

Vizualizari 4557
Comentarii articol (9)

>

in 24 Mai 2019 6:11

Pop Emeric a pierdut procesul cu ANI la curtea supremă de justiție. Hai sa vedem cand este eliberat din funcție. Hai sa vedem un articol despre tot ce a făcut . Si hai sa votăm duminica pentru un viitor fără UDMR.

>

in 24 Mai 2019 8:56

AMIN !!!

>

in 24 Mai 2019 13:21

PT 6:11 Credeti ca are cineva curajul sa scrie despere acest individ ??cat teren a furat?cate locatii a furat?cate dosare penale a avut si toate au fost clasate.Pana mai are prieteni "cu ochi albastri" sta linistit si in functie ca sa mai poata fura.

neluuutu>

in 24 Mai 2019 14:52

de ce ati pus o poza cu Charlie sheen?

.>

in 25 Mai 2019 0:45

Arturica, esti supărat pentru națiunea conlocuitoare??

>

in 27 Mai 2019 17:50

udmr nu isi are rostul. La urmatoarele alegeri parliamentare sa votam masiv, toti cetatenii, iar udmr nu va mai trece de pragul de 5% si va rata intrarea in Parlament. PS : nu sunt anti maghiar, dimpotriva, dar politicienii udmr sunt INUTILI pentru oricine.

Transylvania tara UNGUREASCA>

in 31 Mai 2019 14:20

Sa mi bei coiu >

fdsfds>

in 17 Iunie 2019 22:59

visati visati :))))) aveti tot dreptul, la fel si dreptul de a merge mai des la psihiatru............

>

in 17 Iunie 2019 23:07

e femeie sau barbat? ......o rasa mai urata nu cred ca exista pe planeta.........

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.