Patronul clubului Divino din Zalau a fost amenintat cu pistolul la cap in propriul local

Un barbat i-a pus lui Florian Rat un pistol in dreptul capului. Politia face cercetari, motivele scandalului fiind deocamdata necunoscute

rn

Un incident socant a semanat teroare in randul tinerilor care s-au dus sa petreaca in noaptea de sambata spre duminica in clubul Divino din Zalau.

rn

Un barbat a scos pistolul si l-a amenintat pe patronul clubului Divino, Florin Rat, punându-i pistolul la cap, in fata tuturor celor prezenti, o multime de tineri veniti la evenimentul prilejuit de prezenta unui cunoscut lautar din Oradea, invitat sa cante la Divino.
Incidentul a avut loc in dupa ora 4.00 a diminetii de ieri, iar dupa interventia celor care asigura paza in local a fost prezent la scurt timp un echipaj mixt format dintr-un jandarm si un politist.
In urma perchezitiilor corporale efectuate de politie, asupra suspectului au fost gasit si un cutit.

rn

Politia l-a dus la sediu pe suspect, dar nu l-a retinut,  spunand si ca pistolul cu bile era din plastic

rn

"La data de 17 decembrie a.c., ora 04:45, un barbat de 39 de ani, din Zalau, a sesizat Politia prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca a fost amenintat de un barbat, cu un pistol, în timp ce se afla într-un local din municipiu. Politistii ajunsi la fata locului au depistat un tânar de 20 de ani, din Zalau. Acesta a fost condus la sediul Politiei, iar cu ocazia controlului corporal au fost gasite un pistol din plastic (pistol de jucarie), un briceag si un spray iritant-lacrimogen. Obiectele gasite asupra acestuia au fost ridicate în vederea efectuarii cercetarilor. În cauza, politistii continua cercetarile pentru infractiunea de “portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase", fapta prevazuta de art. 372 Cod Penal", transmite Inspectoratul de Politie Judetean Salaj.

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *