Valabilitatea tichetelor de vacanta ar putea fi prelungita pana la finele anului

6
679

 

Valabilitatea tichetelor de vacanta ar putea fi prelungita pana la finele anului

Voucherele de vacanta a caror valabilitate expira in urmatoarele luni ar putea fi prelungita printr-un proiect de Ordonanta de Urgenta, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri pe Facebook.
"Lucram la un proiect de Ordonanta de Urgenta in asa fel incat sa prelungim valabilitatea voucherelor de vacanta care expira in luna mai sau toate care au fost eliberate anul trecut", a subliniat ministrul.
In ceea ce priveste perioada de prelungire, Virgil Popescu a specificat faptul ca se va face pana la finalul acestui an ori pe 12 luni.
"Le prelungim pana la sfarsitul anului acesta, ori pe 12 luni, in asa fel incat cei care au beneficiat de aceste vouchere de vacanta sa le poata folosi in continuare pentru ca este normal ca dupa trecerea acestei crize sa repornim economia, iar turismul trebuie sa functioneze."
Aceasta masura vine in urma crizei puternice prin care trece turismul in aceasta perioada, cand majoritatea hotelurilor si pensiunilor au fost inchise din cauza epidemiei de coronavirus.

 

 

COMENTARII

  1. Pentru astea care lucreaza la patroni nu sli sa da si lor bonuri de vacanta pentru munca grea care o efectuiaza numai astea care stau la stat vai de noi unde am ajuns cel care trage greu .\r\n

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.