SondajRSS Feed

Tara arde iar partidele de dreapta se cauta de frumusete

USR si PNL se concureaza; care se opune mai cu mot modificarilor aduse legilor justitiei

12 Ianuarie 2018

USR a anuntat ca depune mai multe sesizari la Curtea Constitutionala cu privire la modificarile aduse legilor justitiei si a facut un apel public la PNL, dar si la toti parlamentarii independenti, pentru a semna sesizarile.

Carmen Olar, presedintele USR Salaj, spune ca PNL
umbla dupa imaginea de unic partid de drapta

Presedintele USR Salaj, Carmen Olar, spune ca sesizarea facuta de PNL in decembrie in aceasi problema ataca noile legi doar pe forma, nu pe fond, si lasa sa se inteleaga ca USR este nemultumita ca n-a fost cooptata in acest demers si ca PNL a vrut astfel doar sa-si faca imagine in detrimentul celorlalte formatiuni de dreapta.
"Referitor la legile justitiei, USR a redactat o sesizare catre CCR care ataca pe fond noile legi ale justitiei, nu pe forma, asa cum a facut PNL în decembrie 2017. Sesizarea contine si observatii ale asociatiilor de magistrati din Romania si au fost identificate de catre juri?tii nostri 35 de articole neconstitutionale din legea 303. Proiectele încalca obligatiile rezultate din aderarea Romaniei la tratatele constitutive ale Uniunii Europene. Aceste legi au fost votate de exemplu în Senat fara dezbatere si în absenta parlamentarilor PNL si USR. Era normal ca tot împreuna cele doua partide sa realizeze o sesizare la Curtea Constititionala si nu separat, cum a facut PNL ’n decembrie. Consider ca nu exista nici un argument pentru care parlamentarii opozitiei sa nu se alature acestui demers vital pentru democratie. Opozitia, asa putin numeroasa cum este, trebuie sa ia decizii împreuna atunci cand este vorba de probleme extrem de grave pentru Romania. Cred ca PNL s-a grabit cu depunerea sesizarii, probabil pentru a sugera ca sunt singuri în opozitie, din moment ce nu s-au consultat cu alte partide. Ar trebui sa înteleaga ca nu este momentul de orgolii politice sau ca

USR si PNL se concureaza; care se opune  mai cu mot modificarilor aduse legilor justitiei
pital de imagine. USR este dispus sa utilizeze toate mijloacele legale pentru a opri modificarea legilor justitiei astfel încat Romania sa revina la normalitate", spune Carmen Olar, presedintele USR Salaj.

Lucian Bode, presedintele PNL Salaj, spune si el
ca USR încearca sa puncteze la capitolul imagine

Presedintele PNL Salaj, deputatul Lucian Bode, ne-a declarat la randul sau ca demersul USR este neptotrivit si ca tanara formatiune de dreapta nu doreste decat sa acumuleze capital de imagine.
"PNL a atacat la sfârsitul anului 2017, în termenul legal, cele 3 legi pe justitie aprobate de catre majoritatea PSD-ALDE. Colegii de la USR au acum o atitudine cel putin nepotrivita, ca sa nu spun necolegiala. Noi am avut o serie de argumente pregatite de juristii partidului prin care am semnalat derapajele si viciile de neconstitutionalitate, iar faptul ca cei din USR acum ne ataca pe acest subiect nu face decât sa ajute PSD-ul. Cred ca lupta nu trebuie sa se duca între partidele de opozitie, ci ar trebui sa ne concentram eforturile, în mod constructiv, pentru a le explica românilor cât de nociva este guvernarea PSD-ALDE. Era obligatia PNL sa atace rapid aceste legi, de aceea noi am pregatit din timp textul acestor sesizari. Demersul USR este unul prin care acestia încearca sa puncteze la capitolul imagine", spune presedintele PNL Salaj, Lucian Bode.

Vizualizari 1195
Comentarii articol

>

in 12 Ianuarie 2018 0:06

Mai,, ziaristule,, partidele de dreapta încearcă sa se opună întoarcerii României în anii 90 cum vrea PSD UL dacă nu te duce capul sa înțelegi atât.

>

in 12 Ianuarie 2018 5:29

Am fost simpatizant USR, dar ma retrag cand o vad pe aceasta profesoara (Olaru) cu ce subiectivitate trateaza predarea fizicii la CNS! Cat rahat pot manca unii profesori de la acesta institutie!

>

in 12 Ianuarie 2018 5:31

Nu se gaseste in Salaj niste presedinti ca lumea pentru partidele de dreapat?

>

in 12 Ianuarie 2018 6:04

singura solutie:Como trece la pnl si distruge psdul

>

in 12 Ianuarie 2018 6:29

Balint poate trece la orice o artista ca e f capabil.

>

in 12 Ianuarie 2018 6:30

Balint poate trece la orice partid ca e f capabil.

>

in 12 Ianuarie 2018 6:48

Pt 5,29. Tu mănânci. Pt ca ești un ratat mic și invidios :). Ți a rămas copilul corigent la CNS asa i :)))))))) \r\nLas o balta cu prostiile tale.\r\n PSD distruge România

>

in 12 Ianuarie 2018 7:18

Eu cred ca singurele partide de dreapta din România sunt PSD si ALDE asa arată hotaririle pe care le iau nu numai acuma ci si pe vremea lui Ponta. \r\nPNL si USR sunt de stinga prin ceea ce vehiculează ca ar face daca ar fi la guvernare , asta e părerea mea poate greșesc . \r\n

Doamna antipolitica>

in 12 Ianuarie 2018 7:40

Domnilor aceasta doamna Olar nu e ca nu vrea ,nu stie si nu poate.Usr cu oamenii accestia nu mai face nici 3%.Pacat .Asteptam un alt partid de dreapta ca nici cu pnl eu nu merg.Pnl e prea versat Usr nu se pricepe deloc.Poate cu asta a lui Ciolos.spun poate.

PRU e cel mai tare>

in 12 Ianuarie 2018 8:18

A inceput razboiul partidelor de dreapata.Ce frumos!!!!Se bat pe 15%.USR 4% PNL 13%.

>

in 12 Ianuarie 2018 8:26

API MA.ASTIA DIN USR ZICI CA TOTI SUNT COPII LUI PIEDEONE.ASTIA DE LA USR DIN SALAJ FIECARE DINTRE EI AU 120KG.

>

in 12 Ianuarie 2018 8:42

Singurul partid care face opoziție CU ADEVĂRAT este USR. Bineînțeles că deranjează mai ales în Sălaj.Asa că cei de la USR fiți pregătiți să fiți criticați cu sau fara motiv din toate părțile

>

in 12 Ianuarie 2018 8:53

Usr opozitie.ha ha.pai nu sunt in nici o structura locala cum dracu sa faca opozitie.poate cum face Ember si Andreica.

>

in 12 Ianuarie 2018 9:47

Sa compari PNL cu URSS sau cum se cheama caricatura asta de partidulet,mai ales aici in Salaj,este cum ai compara un pursange cu un catar!!!Uitativa ce nulitati are URSS si cine ein PNL.

>

in 12 Ianuarie 2018 10:24

Legile justitiei sunt foarte bune.La toate prevederile contestate exista deja hotarari ale Comisiei de la Venetia, care spun ca sunt in regula , nu incalca nici o jurisdictie.Asa ca mai slabiti-ne cu manipularile voastre.Tot asa se va pronunta si Curtea Constitutionala pe 23 ianuarie.

10:24>

in 12 Ianuarie 2018 11:27

Da ,asa e ,legile justitiei sunt f. bune .Si Thrump si Putin au zis ca-si vor modifica codurile penale dupa legislatia din Romania care va fi promulgata in curand .Nu de alta ,dar mai ales in SUA ,de fapt si in Rusia ,sunt prea multi politisti+procurori care ancheteaza pe baza probelor audio-video .

usr>

in 12 Ianuarie 2018 13:53

usr e lider pe facebook !!!!!macar acolo !!!!

>

in 12 Ianuarie 2018 13:57

Auzi 6.48, daca a fi profesor la CNS, inseamna a fi ratat, in acest caz, ai dreptate! Dar, vad printre voi, multi profesori care nu se ridica la valoarea elevilor. Am protestat in februarie trecut cu Olaru Gabriela, pentru ca sunt antipsede, dar crede-ma ca am dreptate cand zic ca aceasta profesoara este subiectiva, ca Bodea de altminteri. Ia, uita-te in jurul tau, ce vezi? Nu-i asa ca-mi dai dreptate?

>

in 12 Ianuarie 2018 17:26

Pt 13,57. Eu de la elevi am auzit numai cuvinte frumoase despre această doamnă. Ce vad in jurul meu? Vad din păcate multa prostie..și răutate. Uita te la 8,53 și 9,47 ce prostii spun. Ce oameni deosebiți are PNL.? Capalnasiu a fost primar și a pierdut glorios in fata PSD după ce și a bătut joc de oraș. Știți ce face acum? Lucrează la stat (unde altundeva???,) Și și a angaja și SOTIA!!!!!! ASTA E OM POLITIC??? Asta e omul politic de care vorbești? Ești penibil 9,47!!! PNL are consilieri locali! Știți ce a zis d l Ciunt? Că NICI UN CONSILIER NICI PNL MACAR NU AU DEPUS NICI MACAR UN PROUECT IN CL. Unde din oamenii politici din PNL? Zi mi mai amărâților care sunt aia? Singurii care au incercat ceva proiecte au fost d l Ciunt și cei de la USR pe care îl critici tu. Aia macar au incercat. In timp ce marele om politic Capalnasiu i și angajat nu raza nevasta la Ape. Ia zi, nu ți e rușine cu un astfel de om în PNL? Mie mi ar fi și aș tăcea din gura.

>

in 12 Ianuarie 2018 17:48

PNL PSD UDMR DI SLDE SI AU ARĂTAT VALOAREA

>

in 12 Ianuarie 2018 17:49

Mai ales în Sălaj. Suntem pe ultimele locuri din tara. Așa că lăsați mă cu oamenii politici din PSD și PNL

>

in 12 Ianuarie 2018 18:00

Ce legatura este intre acest text si al tau de la 17.26? "Auzi 6.48, daca a fi profesor la CNS, inseamna a fi ratat, in acest caz, ai dreptate! Dar, vad printre voi, multi profesori care nu se ridica la valoarea elevilor din CNS. Am protestat in februarie trecut cu Olaru Gabriela, pentru ca sunt antipsede, dar crede-ma ca am dreptate cand zic ca aceasta profesoara este subiectiva, ca Bodea Cramen, de altminteri. Ia, uita-te in jurul tau, ce vezi? Nu-i asa ca-mi dai dreptate?" Unde-i legatura logica, ca zici ca esti de la CNS? Nu sunt de-acord cu Bode, Capalnasiu (niste parveniti), dar imi place, cat de cat, Dius. Detest "intelectualii" din PSD (Pop Gheorghe, nevsta-sa, marea inspectoare, Cota Dana etc) care-s de doi bani! Care-i baiul? Nu-i subiectiva Olaru? Vrei exemple? Nici Carmen Bodea? Despre ce vorbim?

>

in 12 Ianuarie 2018 18:18

Apropo de cele de mai sus. Auzeam vorbindu-se prin targ ca elevii profesorilor de la CNS trebuie sa fie, neaparat, sefi de promotie. Este adevarat? Adica cine sunt viitorii sefi de promotie, exceptandu-i pe cei fara parinti-profesori la CNS? Raspunsuri anticipate: Vlaicu Denisa, Tuduce Iulia,... Eliza Bulgarean etc.

>

in 12 Ianuarie 2018 18:28

Pt 18. Ziceam doar a se baga cineva în seama ca PNL are mari oameni politici. Nu are. Atat doar.

>

in 12 Ianuarie 2018 18:29

Repet: marii oameni politici, consilieri etc nu sunt în stare sa dacă un proiect pt Zalău! Și nu o spun eu, o zice primarul

>

in 12 Ianuarie 2018 18:31

Marii oameni politici ai Sălajului de la PNL PSD UDMR ȘI ALDE au adus județul pe ultimuloc în Ardeal!

>

in 12 Ianuarie 2018 18:31

Marii oameni politici din CJ votează împotriva renovării Casei lui Iuliu Maniu.

>

in 12 Ianuarie 2018 18:34

În anul Centenarului nu suntem în stare sa renovam o casa dar MARII OAMENI POLITICI DE LA PSD PNL UDMR ȘI ALDE au toți vile și salarii enorme. Mi e silă de ei! O seară bună.

>

in 12 Ianuarie 2018 19:21

toti sunt hotiiii

>

in 12 Ianuarie 2018 21:40

Si tu esti hot? Sigur ca da, te ajut eu pentru ca nu-ti mai dai seama, esti demult prins in plasa.

postacilor pesedei de mai sus!>

in 13 Ianuarie 2018 7:36

Ce proiecte a "incercat" actualul primar?Daca intri in detalii pe site-ul primariei vei observa ca toate "noile" proiecte sunt aceleasi cu cele din vechea administratie .Ca "vom face ,vom drege" ne-am saturat de lozincile astea .Zalauanii ,vrem fapte nu vorbe ca de 28 de ani ne-am ingretosat de atatea promisiuni electorale neonorate .Asa ca hai sa vedem proiecte mari realizate nu cateva borduri si stradute asfaltate .

>

in 13 Ianuarie 2018 14:03

Olaritoooo nu ti mai scrie singura comentarii favorabile.Te stie toata lumea cat de incompetenta esti...de la elevi la colegi.Pe langa incompeteta mai ai si un caracter urat.O certareato precupeasa fara bun simt si fara caracter sunteti madam usr!

>

in 13 Ianuarie 2018 14:06

Olaru gabriela =chichirlau de Salaj.Semnat-elev CNS in numele a cel putin 90% dintre elevii CNS!

>

in 13 Ianuarie 2018 14:18

Subscriem mai multi elevi si profesori la cele scrise mai sus despre Olaru Gabriela de la USR, prietena Ioanei Tuduce de la PSD.

>

in 13 Ianuarie 2018 20:53

Olaru Gabriela nu este cine credeti! Nici Bulgarean Vasile m-are o buna parere despre ea. Pentru ca-i din alt partid? Sau pentru ca si asta vrea sa profite?

>

in 14 Ianuarie 2018 9:25

Olaru Gabriela ar fi bine sa stai linistita la catedra sa-ti mananci shaorma!

>

in 14 Ianuarie 2018 11:00

Apropo Doamna Olar la partid ce program aveți? Am încercat trei săptămâni în fiecare zi pentru o discuție, dar de fiecare care data am fost primit de către impunătorul și strălucitor lacăt din alama de pe poarta. Nu am văzut nici cel puțin un orar sau un afiș ce fel de partid sunteți?....

Dar noi cu cine votam ?>

in 14 Ianuarie 2018 11:04

Ca suntem fosti Utc isti si Pcr isti.Vreun partid din SUA ,macar o filiala a lui ? Pe cand oare?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.