USR Salaj militeaza pentru eliminarea pensiilor speciale si are un mesaj pentru primarul Ionel Ciunt si presedintele Marc Tiberiu

18
2456
 
USR Salaj militeaza pentru eliminarea pensiilor speciale si are un mesaj pentru primarul Ionel Ciunt si presedintele Marc Tiberiu

Uniunea Salvati România, printr-un comunicat trimis la redactie in urma articolului publicat de Graiul Salajului cu privire la pensiile speciale, arata ca "militeaza pentru eliminarea pensiilor speciale si cere ca pensiile sa fie acordate pe principiul contributivitatii. "

Cei de la USR vor aceeasi masura pentru toata lumea, iar acest lucru in opinia lor trebuie sa înceapa cu eliminarea acestei risipe de bani publici care ar putea contribui la proiecte de dezvoltare pentru toti românii.

În contextul în care PSD si Viorica Dancila vor sa acorde prin ordonanta de urgenta pensii speciale alesilor locali, USR solicita primarului Ionel Ciunt si presedintelui Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc "sa solicite liderilor PSD si premierul Viorica Dancila sa nu dea OUG pe Codul Administrativ, acea ordonanta de urgenta care prevede pensii speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de Consilii Judetene inclusiv pentru dânsii."

De asemenea, USR cere celor doi, "sa explice liderilor PSD si lui Viorica Dancila faptul ca, acest lucru înseamna risipa din banii publici si ca acesti bani ar putea fi trimisi primariilor locale, care deja multe se declara în faliment."

Solicita administratori judetului si municipiului "sa puna pe primul plan dezvoltarea comunitatii locale, bunastarea salajenilor si zalauanilor si nu interesele proprii dand un exemplu celorlalti alesi locali ai PSD din Salaj si din tara."

Comunicatul celor de la USR Salaj se termina intr-o nota lejer populista, prin care mai cer lui Ciunt si Marc "sa spuna clar ca alesii locali nu sunt mai presus de restul românilor, nu au nevoie de pensii speciale pentru ca îsi fac doar datoria fata de cei care i-au ales."

COMENTARII

  1. Militeaza,strang semnaturi pt una-alta.Si ce se intampla, la ce ne ajuta pe noi cetatenii? Tot felul de partide si partidulete care doar isi urmaresc interesul propriu. Mergeti draq cu totii de mincinosi!

  2. in SALAJ SUNT 3(TREI) USRisti ! Halal partid votati de tineri frumosi si liberi ,toti semianalfabeti virtuali ,in cel mai fericit caz !Restul e can can ! Stati jos! Nota 4!

  3. Activi ca de obicei postacii psdisti. Nu mai au nici inspiratie macar. Auzi la prostul cu eliminarea cotei unice. Bai tampea, tu crezi ca politicile fiscale se fac ca la voi la psd?

  4. Ce guvernare, mai? PSD si Alde au o majoritate confortabila in parlament deci guvernul nu poate fi schimbat de catre partidele de opozitie. Alegerile din 26 mai au fost pentru Parlamentul European si rezultatul lor nu a schimbat nimic in parlamentul roman. Prin urmare, guvernul Ciumei Rosii poate fi schimbat doar dupa alegerile de anul viitor.

  5. Pt. 15 Iunie 2019 0:40 - pai daca nu-ti convine ce fac altii, fa tu ceva, ca asa sa stai pe tusa si numai sa bagi de vina e usor. Implica-te sau taci !

  6. pensiile special nesimtite trebuiesc eliminate, iar cele nesimtite trebuiesc plafonate....chir daca unii nu sunt de acord , este inadmisibil sa te inprumuti , doar sa poti acorda pesii special nesimtite si nemeritate....

  7. Luați modelul statelor tari(Australia ) la pensii si dați-le la toți egal atât cât sa poată trai fiecare pensionar si măcar atunci poate va exista un interes comun .

  8. Pensiile sunt enorm de mici fata de omlatie ,preturi ,nivel de trai,,,,și bulgarii au pensii mai mari,nu avem de ce sa pomenim de Australia nu doar distanta este enorma ci și mentalitatea,nu v a fi niciodată așa că acolo .nici că mentalitate nici că prosperitate...l a noi până domina această gândire să moară și capra vecinului și mai rău să nu fie,slabe șanse să se vadă ceva schimbare!!

  9. USR Este singurul partid care a cerut tăierea pensiilor speciale. Și care se opune clar pensiilor speciale pentru orimari. Felicitări!\r\nRestul partidelor au intetesul baronilor locali în spate.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.