Ursula von der Leyen \'aleasa\' sefa Comisiei Europene

11
598

 

Ursula von der Leyen \'aleasa\' sefa Comisiei Europene

Ursula von der Leyen, fostul Ministru German al Apararii si umbra tremuratoarei Angelei Merkel, a castigat "alegerile" in care singura alegere pe buletinul de vot a fost limba în care sa se citeasca, ea fiind unicul candidat. Ea a fost "aleasa" cu 383 de voturi în Parlamentul European, obtinând doar 9 voturi peste limita minima de 374 câte ar fi fost necesare pentru a prelua functia de presedinte al Comisiei Europene. Împotriva Ursulei von der Leyen au votat 327 de eurodeputati.

"Provocarea noastra cea mai urgenta este sa pastram planeta sanatoasa", a afirmat Ursula în fata eurodeputatilor, înaintea votului si cine nu poate fi de acord cu ea, mai ales daca nu am uitat scandalul legat de falsificarea emisiilor de noxe la masinile diesel fabricate in Germania. In acelasi discurs ea a declarat "Vrem multilateralism. Vrem comert corect. Aparam ordinea bazata pe reguli. Pentru ca stim ca este mai bine pentru noi toti". La aceasta parte de discurs puteti adauga discursul lui Ceausescu "reales la XVI-lea Congres" in stilul in care a fost aleasa si Ursula: "pentru a face totul ca programele marete de faurire a societatii socialiste multilateral dezvoltate sa fie realizate în cele mai bune conditii."

Prin aceasta falsa alegere a unui singur candidat fara nici un mandat din partea cetatenilor europeni, Uniunea Europeana se apropie de nivelul sovietic, unde "multialteralismul" din Uniunea Sovietica zdrobea suveranitatea popoarelor si libertatea cetatenilor, iar cu scuza schimbarilor climatice (pe care nu le putem nega) si aceea de a pastra "planeta sanatoasa", de parca doar UE ar exista, ne vom trezi cu decizii care sa ne conditioneze si mai mult viata.

COMENTARII

  1. Acelasi scenariu se pregateste si pentru alegerea cucuvelei mov Procuror general European desi nu este sustinuta de guvernul tarii sale. In schimb trebuie rasplatita deoarece a facut scapati multi corrupti francezi, germani, AmericanI in Marile Jafuri LA romani, EADS, Microsoft. A tinut in sertar dosarele pana CE faptele s-au prescris.

  2. Laura Codruta Kovesi va fi procuror general european, nu ne intereseaza parerea unui guvern plin de incompetenti si de ticalosi! L-ati vrea pe Dragnea Liviu in libertate, de aceea nu va convine oamenii profesionisti si onesti. Nu, nu o sa aveti castig de cauza cu oameni ca Dancila, Niculicea, Serban Nicolae etc. Se termina cu nemernicii in scurta vreme, fiti siguri!

  3. Omule, n-am înţeles cu cine te cerţi. Kovesi va fi procuror general european şi am explicat mai sus de ce. O mică problemă e, făcând scăpaţi corupţii francezi, germani şi americani din Marile Jafuri la români, EADS şi Micrososoft, poporul român nu va mai recupera niciodată prejudiciul de sute de milioane de euro !

  4. O mică corectură, Ceauşescu a fost ales la Congresul al XIV-lea în calitate de unic candidat, deci a fost ales democratic, fără putinţă de tăgadă !

  5. Georgele... dacă asta o fi numele tău adevarat, ai copiat idei de pe portalurile alimentate cu propaganda de mama Rusie. Se vede ca nu sunt ideile tale. E o ciulama tendențioasă cu fragmente de minciuni amestecate. Ce faceți voi aici, la Graiul, nu se apropie nici măcar putin de jurnalism. Va dați seama ce ratați profesional sunteți?

  6. Felicitari pentru acest articol incisiv care dezvaluie racilele din UE. Multi aplaudaci cazuti in cur de admiratie, n-au sesizat ca alegerea cu candidat unic era specifically vechiului regime atunci cand cei de LA Europa libera isi smulgeau paru din cap, se tavaleau pe jos, dictatura, dictatura. Acum toti aplauda !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.