UNPR – un partid in ceata

0
20

Liderii progresistilor au venit la Zalau sa ne zica ceea ce stiam deja, sa ne administreze o doza de aroganta si putina lauda personala.
Avandu-l invitat pe Cristian Diaconescu, intalnirea uneperistilor cu presa trebuia sa fie un dialog necesar pentru ca UNPR-ul se organizeaza la nivel local, in Salaj vorbindu-se de circa 1000 de simpatizanti pina in prezent. Anuntata destul de promitatoare, conferinta de presa s-a transformat incet intr-un monolog a lui Soporan Vasile, unul din liderii progresistilor, in care acesta si-a exprimat opiniile cu privire la prioritatile Guvernului, lucruri cunoscute deja.
Celalalt lider, Cristian Diaconescu, venit cu aere de Bucuresti, a refuzat sa raspunda la unele intrebari adresate de catre jurnalistii salajeni. In scurta sa interventie, acesta a afirmat ca “Romania se afla intr-o situatie dificila, iar UNPR-ul doreste sa reabiliteze munca, productia, piata pentru produsele traditionale romanesti”. Pe scurt platitudini.
Mai vorbaret, Vasile Soporan, care a fost primul prefect de Cluj a oferit primul produs traditional de Cluj, ne-a declarat ca “UNPR-ul trebuie sa-si consolideze partea de stanga si sa confere un echilibru legat de partea reabilitarii economice. Una din prioritati fiind codul muncii si codul fiscal. Avem nevoie de o alta atitudine la nivel fiscal si trebuie sa ne focalizam atentia asupra supraincarcarii sistemului bugetar si a promisiunilor din timpul campaniei electorale care nu au acoperire. In ceea ce priveste masurile de austeritate, acestea nu sunt de natura sa ne scoata din criza, ci urmaresc umplerea unui gol bugetar”. Alte platitudini.
Daca pe partea cu comunicarea nu sta foarte bine, la pretentii incepe si UNPR-ul sa-si arate coltii. Acestia vaneaza postul de subprefect al judetului Salaj ramas vacant dupa plecarea lui Claudiu Barsan la conducerea Casei de Asigurari Sociale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here