UNPR Salaj și PMP Salaj au fuzionat aseara

22
2520
UNPR Salaj și PMP Salaj au fuzionat aseara

Fuziunea UNPR Salaj cu PMP Salaj a fost votata aseara în unanimitate de birourile politice ale celor doua partide. Noul PMP Salaj îl va avea ca președinte pe Liviu Balint, fostul președinte al UNPR Salaj și manager al Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj, iar prim-vicepreședinte al PMP Salaj va fi Cristian Lungu, consilier local în Zalau. Secretarii partidului vor fi Marius Blaj din partea PMP Salaj și Denis Bordaș din partea UNPR Salaj. Noul sediu al PMP Salaj va fi în vechiul sediu al UNPR, situat în cladirea de lânga DSP, în timp ce sediul PMP din Hotel Porolissum va fi folosit de catre PMP Zalau. “Fuziunea a fost votata în unanimitate. Obiectivul stop_coloana PMP Salaj este de a avea la alegerile parlamentare un scor format din doua cifre și sa reușim sa luam un mandat de deputat. De acum înainte ne apucam de treaba, totul a fost batut în cuie, UNPR Salaj a fuzionat în PMP”, ne-a spus noul președinte al PMP Salaj, Liviu Balint.

COMENTARII

  1. vai de capul nostru si al vostru de politicieni de doi lei!! unde dracu ii gasiti asa fuduli, prosti, unde sunt oamenii valorosi si cu simt de tara????!!!

  2. Cum este măi Como să-l lingi pe undeva pe gen.Oprea ca acesta să te facă președinte de partid,să-ți rezolve licența la o facultă din București ( ai grijă cu plagiatul că se caută și pe-acolo...) ca tu să-l trădezi

  3. Edi Farcas, iar ti-a dat asta produse de sezon- gen lebenita- sa-i publici articolul scris de fostul presedinte al unpr si manager de ambulanta? Tu nu faci altceva decat sa scri ce-ti da como. cam bate la ochi.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.