SondajRSS Feed

Unirea Mirsid s-a duelat cu o fruntasa din Liga a III-a

10 August 2018

Campioana Salajului a disputat un meci amical împotriva echipei ACS Fotbal Comuna Recea, care în sezonul trecut din cel de-al treilea esalon a terminat pe locul 2, în spatele Universitatii Cluj

Sâmbata, Unirea Mirsid va debuta oficial în noul sezon competitional, atunci când se va lupta si pentru primul trofeu pus în joc, este vorba de Supercupa Salajului, trofeu pentru care se va lupa cu Rapid Jibou, sâmbata dimineata de la ora 11.00, pe Stadionul “Municipal” din Zalau.
Totusi, pâna atunci, campioana Salajului a efectuat un amical de lux, împotriva unei echipe bune din Liga a III-a. Astfel, miercuri dupa-amiaza, pe Stadionul “Comunal” din Popeni, Unirea a primit vizita formatiei ACS Fotbal Comuna Recea, echipa ce a terminat pe locul 2 în Seria a V-a din Liga a III-a, fiind devansata doar de “U” Cluj, grupare ce a promovat în Liga a II-a.
În acest joc, Unirea a putut testa si jucatorii adusi în aceasta vara, Claudiu Baican, Ciprian Nagy, Daniel Supuran, Paul Pintea si Alexandru Puscas. De altfel, cel din urma a avut o ocazie foarte buna de a marca în startul partidei, însa scapat singur cu portarul maramuresenilor a trimis alaturi.
Daca gruparea din Mirsid nu a înscris, scorul a fost deschis de maramureseni, iar restul reprizei s-a scurs cu cele doua echipe aflate î

Unirea Mirsid s-a duelat cu o fruntasa din Liga a III-a
;n atac, în cautarea golului. Acelasi Alexandru Puscas a mai avut o ocazie mare, însa sutul sau de la 20 de metri a lovit doar bara. si Ciprian Pavel a fost aproape sa înscrie, însa portarul celor de la ACS Fotbal Comuna Recea s-a aflat la post.
De mentionat este faptul ca la gruparea maramureseana au evoluat si câtiva tineri jucatori veniti în probe, însa printre jucatorii importanti ai echipei din Recea l-am regasit si pe salajeanul Romario Rus cu o pofta mare de joc.
Fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai maramuresenilor în sezonul trecut, Romario si-a demonstrat calitatile si pe terenul din Popeni si a contribuit decisiv la golul doi reusit de oaspeti. Pe fondul oboselii, dar si al calitatii superioare a maramuresenilor, scorul a luat proportii în partea secunda, iar portarul Claudiu Baican a iesit pe teren, evoluând pe postul de atacant. De mentionat este faptul ca tabela a fost închisa chiar de salajeanul Romario Rus.

Vizualizari 434
Comentarii articol

>

in 10 August 2018 7:59

Frumos articol. Oare cat a fost scorul?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.