Un tanar din Mesesenii de Jos a fost retinut de politisti pentru infractiunea de talharie

0
176

Un tanar din comuna Mesesenii de Jos, banuit de comiterea unei infractiuni de talharie, fapta comisa in afara localitatii Mesesenii de Jos, a fost prins de politisti. Cel in cauza a fost retinut.

La data de 30 iunie, ora 11:25, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Zalau au fost sesizati de catre un barbat, din comuna Benesat, despre faptul ca in noaptea de luni spre marti (29 spre 30 iunie, in jurul orei 3:00), in timp ce efectua o cursa de taxi pe directia Zalau-Crasna, o persoana necunoscuta de sex masculin pe care o transporta la destinatie l-a rugat sa opreasca. In momentul cand a oprit, clientul l-a deposedat prin violenta de telefonul mobil dupa care a fugit.

Verificarile efectuate de politisti au dus in scurt timp la identificarea persoanei banuita de comiterea faptei. Este vorba despre un tanar de 24 de ani, din comuna Mesesenii de Jos. Telefonul a fost recuperat si restituit pagubitului. In baza ordonantei de retinere emisa de politisti, tanarul a fost retinut si depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj.

Miercuri, 1 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau in vederea luarii unei masuri preventive. Politistii continua cercetarile pentru infractiunea de talharie calificata, dar si pentru documentarea intregii activitatii infractionale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here