Un tanar de numai 22 de ani
din Ortelec a murit in urma
unui accident in timp ce taia
lemn in padure

8
8306

 

Un tanar de numai 22 de ani <br>din Ortelec a murit  in urma <br>unui accident in timp ce taia <br>lemn in padure

Sergiu Paușan, un tânar de doar 22 de ani din Ortelec, a murit duminica, dupa ce sâmbata i-a cazut o creanga în cap în timp ce taia copaci dintr-o padure din apropiere. 

Sergiu a decedat duminica dimineața la un spital din Oradea. Accidentul s-a petrecut sâmbata la ora 11.30, când tatal lui Sergiu a anunțat prin apel la 112 ca fiul sau a suferit un accident grav în padure, și se afla în stare de inconștiența.
Victima a fost transportata imediat la Urgența Spitalului Județean Zalau, iar de acolo a fost transferata la secția de neurochirurgie a spitalului din Oradea, unde, din pacate, a decedat.
Sergiu Paușan a fost condus ieri pe ultimul drum de sute de persoane. Slujba de înmormântare având loc de la ora 13.30, în Ortelec.
Sergiu a fost absolvent al Liceului Tehnologic "Mihai Viteazu" din Zalau, iar apropiații sai din Ortelec spun ca era un baiat de nota zece. Pe contul de facebook al lui Sergiu curg sute de mesaje de condoleanțe, care arata cât de îndragit a fost tânarul. stop_coloana
"Nu pot sa cred ca te-ai dus și m-ai lasat singura Dumnezeu sa te odihneasca în pace mâine voi fi alaturi de tine. Te iubesc mult varul meu cel mai drag", scrie Cristina Paușan.
"Prea repede frate, mult prea repede. Dumnezeu sa te odihneasca. Drum bum suflet drag. Ești sus și ne vegezi pe toți Sergiu Paușan", scrie și Cosmin Paușan.
"Dumnezeu sa te odihneasca în pace Sergiu Paușan ! Ai plecat mult prea devreme suflet drag !!.. Vei ramâne veșnic în inimile noastre !Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu sa le de-a multa putere ca sa treaca peste aceasta grea încercare!", scrie Aura V. Chiș.

 

 

 

COMENTARII

  1. Nu pot sa cred, ziarul Graiul Salajului in urma comentariului la acest articol, a scos din articolul initial fraza ca acest tanar nu avea loc de munca precum si unele comentarii la articol.RUSINE!!!!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.