Un salajean s-a ales cu dosar penal dupa ce a parasit spitalul unde se afla in carantina fara acordul medicilor

4
5302

 

Un salajean s-a ales cu dosar penal dupa ce a parasit spitalul unde se afla in carantina fara acordul medicilor

Un barbat s-a ales cu dosar penal dupa ce a parasit spitalul, desi se afla in carantina, fara acordul medicilor. Astfel, in urma sesizarii din oficiu a politistilor din cadrul Politiei Municipiului Zalau, la data de 24.03.2020, la aceasta unitate de parchet a fost inregistrat dosarul penal nr.417/P/2020, privind savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, fapta prevazuta de art.325 alin.1 C.pen. In fapt, s-au retinut urmatoarele: la data de 20.03.2020, ora 18.30, numitul R.F., aflat in carantina la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau – Sectia Boli Infectioase a parasit unitatea spitaliceasca fara a avea acordul cadrelor medicale, desi trebuia sa stea in spital pana la data de 23.03.2020. In cauza s-a inceput urmarirea penala in rem pentru savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, fapta prevazuta de art.352 alin 1 C.pen.

 

 

COMENTARII

  1. Înțeleg pastrarea datelor cu caracter personal dar in situația de azi nu e cazul acestea sunt rezultatele intrării in țara a romanilor cum le place sa li sa spună , având in vedere pandemia ar fi foarte bine mediatizate toate persoanele cu nume și Prenume care intra in țara sa știm și noi pe cine tratam și carantina pe bani noștri și pe cine sa reclamam in cazul in care ii vedem pe strada.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.