SondajRSS Feed

Un pusti de 19 ani din Huedin este cel mai bun portar din fotbalul salajean

13 Martie 2018

In varsta de doar 19 ani, Eugen Todea, originar din Huedin, a fost desemnat cel mai bun portar din Liga a V-a la ultima competitie oficiala organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal Salaj. 

Eugen Todea evolueaza din vara anului 2016 la echipa din Liga a V-a, Cetatea Almasu. Junioratul si l-a facut la Huedin la o echipa locala, iar apoi a ajuns in campionatul salajean. Despre premiul obtinut la Cupa Primaverii, desfasurata saptamana trecuta la Zalau, Eugen Todea spune ca este foarte mandru dar si ca este un pas mare in fata pentru cariera sa.
"Acest premiu ma motiveaza foarte mult sa incerc

Un pusti de 19 ani din Huedin este cel  mai bun portar din  fotbalul salajean
sa joc cat mai bine. Traiesc cu speranta ca pe viitor voi ajunge la o echipa din Liga a IV-a iar apoi sa ajung chiar si in Liga a III-a", ne-a spus tanarul fotbalist.

Vizualizari 635
Comentarii articol

>

in 13 Martie 2018 8:28

Este adevarat, jucatorul a fost desemnat cel mai bun portar la Cupa Primaverii, pentru echipele la liga a V-a. Dar de aici si pana a scrie "Un pusti de 19 ani din Huedin este cel mai bun portar din fotbalul salajean" este cale lunga. Oare cum se simt acum Cristian Man, Sergiu Dalnoki, Marius Groza, Adrian Notigan, Gabriel Puscas, Ciprian Petran sau altii care evolueaza in Liga a IV-a cu succes de an de zile? \r\n\r\nPoate baiatul este de viitor, insa nu poti spune ca este cel mai bun portar din Salaj pentru ca sunt altii mult mai valorosi in acest moment inaintea lui!

>

in 13 Martie 2018 13:31

bine zici FloreȘ)

Selectam moderatori de anunturi>

in 13 Martie 2018 23:05

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

>

in 15 Martie 2018 18:25

Intr-adevar am un respect mare pentru portarii care i-ati mentionat in comentariu, important ii sa incerc sa ajung mai sus ca ei :)

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.